Ahmad'ın Forumda 2.Yaş Günü!

@Bully çok sağol, senden bu sözleri duymak gerçekten güzel. Çok teşekkürler.

@sokak sanati hediyen icin sağol. özellikle Taylor seçmen ayrıca bi jest.

Evet senin doğum günün günü kayit olmam gibi bir ortak özelligimiz var biliyorum.

@sürgünüm gerçekten forumda büyük saygım olduğu ve çok sevdigim üyelerden birisin. Senin de beni böyle görmen mutlu ediyor beni. Çok teşekkürler.

@denizz19 çok teşekkürler, sen de öyle.

@adımutlulukk seninle çok yakın tanışamadik ama böyle düşündügün için çok sevindim. Çok teşekkürler.

Dhaa nefret etmedim tam olarak o nedenle jest sayılmaz.

Ben unutmuştum işte.

@EnveR çok sağol. İnşallah dediğin gibi olur, teşekkür ederim.

O konudami tanişmıştik?

Cidden bunu hatirlaman çok güzel

@sokak sanati hep aynı zevklerimiz var, lütfen zıt düşmeyelim.

@EnveR çok sağol. İnşallah dediğin gibi olur, teşekkür ederim.

O konudami tanişmıştik?

Cidden bunu hatirlaman çok güzel

@sokak sanati hep aynı zevklerimiz var, lütfen zıt düşmeyelim.
Evet Ben de Özledim'in yayın saati belli olmuştu.Bizde 01:30 demiştin ben de sende mi Azerisin? dedim.Sonra özele mesaj attın konuştuk.

Bu forumda en sevdiğim, en samimi olduğum ve en çok konuştuğum insanlardan birisin. Nice senelere @Ahmad'ım.
İyiki varsın, umarım samimiyetimiz hep böyle devam eder.

Bunlar da hediyelerin

Muhteşemsin @EnveR

Gerçekten hatirlaman çok hoşuma gitdi, çok değer veririm ben böyle şeylere..

@ozgur2113 Çok teşekkürler Özgür'üm sen de aynen öyle. Zaten seni çok sevdiğimi biliyorsun.
Hediyen için de sağol. Benim kizlar.

Forumda müzik bölümünü tek başına taşımış olsada son günlerde kendisini sahalarda göremiyoruz. Nice forumlu senelere diyerek sözümü bitireyim.

**Çok fazla muhabbetimiz olmasada forumda saygı duyduğum sayılı üyelerden biridir.

Nice yıllara @Ahmad

Değerin benim için çok büyük , saygılı ve forumda en sevdiğim kişilerden birisin.

Daha nice yıllara...

@Titanium şu an sadece mobilde oluyorum o yüzden eskisi kadar muzik bölümünde aktif değilim. Ama yeniden dönmeyi umuyorum.

Çok teşekkürler.

@eros gerçekten sözlerinle beni çok mutlu ettin. çok sağol, hep birlikte İnşallah.

Buradan da tebrik edeyim dostumu, nice senelere Ahmetim, iyi ki bizimlesin. Seni seviyoruz.
Bu da hediyen.

Bu forumda en sevdiğim, en samimi olduğum ve en çok konuştuğum insanlardan birisin. Nice senelere @Ahmad'ım.
İyiki varsın, umarım samimiyetimiz hep böyle devam eder.

Bunlar da hediyelerin

Aynı hediyeyi vermişiz.

Son düzenleme:
Buradan da tebrik edeyim dostumu, nice senelere Ahmetim, iyi ki bizimlesin. Seni seviyoruz.
Bu da hediyen.

Aynı hediyeyi vermişiz.
Çok teşekkürler canım dostum, ben de seni çok seviyorum.

Hediyen için de çok sağol.