Ahmad'ın Forumda 2.Yaş Günü!

Oooo çok sevdiğim üyelerden birinin 2.yılı.Tebrik ederim. :X İNŞALLAH bu forumda beraber nice sene oluruz. :bhr:

Bu da ilk tanıştığımız konudan hediyyen:
46jvbs.jpg

@Bully çok sağol, senden bu sözleri duymak gerçekten güzel. Çok teşekkürler. :X

@sokak sanati hediyen icin sağol. özellikle Taylor seçmen ayrıca bi jest. :A
Evet senin doğum günün günü kayit olmam gibi bir ortak özelligimiz var biliyorum. :D

@sürgünüm gerçekten forumda büyük saygım olduğu ve çok sevdigim üyelerden birisin. Senin de beni böyle görmen mutlu ediyor beni. Çok teşekkürler.

@denizz19 çok teşekkürler, sen de öyle. :X

@adımutlulukk seninle çok yakın tanışamadik ama böyle düşündügün için çok sevindim. Çok teşekkürler. :X

@Bully çok sağol, senden bu sözleri duymak gerçekten güzel. Çok teşekkürler. :X

@sokak sanati hediyen icin sağol. özellikle Taylor seçmen ayrıca bi jest. :A
Evet senin doğum günün günü kayit olmam gibi bir ortak özelligimiz var biliyorum. :D

@sürgünüm gerçekten forumda büyük saygım olduğu ve çok sevdigim üyelerden birisin. Senin de beni böyle görmen mutlu ediyor beni. Çok teşekkürler.

@denizz19 çok teşekkürler, sen de öyle. :X

@adımutlulukk seninle çok yakın tanışamadik ama böyle düşündügün için çok sevindim. Çok teşekkürler. :X

Dhaa nefret etmedim tam olarak o nedenle jest sayılmaz.:A
Ben unutmuştum işte.:F

@EnveR çok sağol. İnşallah dediğin gibi olur, teşekkür ederim. :X
O konudami tanişmıştik? :D
Cidden bunu hatirlaman çok güzel :X

@sokak sanati hep aynı zevklerimiz var, lütfen zıt düşmeyelim. :F

@EnveR çok sağol. İnşallah dediğin gibi olur, teşekkür ederim. :X
O konudami tanişmıştik? :D
Cidden bunu hatirlaman çok güzel :X

@sokak sanati hep aynı zevklerimiz var, lütfen zıt düşmeyelim. :F
Evet Ben de Özledim'in yayın saati belli olmuştu.Bizde 01:30 demiştin ben de sende mi Azerisin? dedim.Sonra özele mesaj attın konuştuk. :X

Bu forumda en sevdiğim, en samimi olduğum ve en çok konuştuğum insanlardan birisin. Nice senelere @Ahmad'ım. :bhr: İyiki varsın, umarım samimiyetimiz hep böyle devam eder. :Z
Bunlar da hediyelerin :A
160320151646496437349.jpg

B_iY0adUYAAVsJu.jpg

Muhteşemsin @EnveR :X
Gerçekten hatirlaman çok hoşuma gitdi, çok değer veririm ben böyle şeylere..

@ozgur2113 Çok teşekkürler Özgür'üm sen de aynen öyle. Zaten seni çok sevdiğimi biliyorsun.
Hediyen için de sağol. Benim kizlar. :bhr: :Z

Forumda müzik bölümünü tek başına taşımış olsada son günlerde kendisini sahalarda göremiyoruz. Nice forumlu senelere diyerek sözümü bitireyim. :D

**Çok fazla muhabbetimiz olmasada forumda saygı duyduğum sayılı üyelerden biridir.

Nice yıllara @Ahmad

Değerin benim için çok büyük , saygılı ve forumda en sevdiğim kişilerden birisin.

Daha nice yıllara...

@Titanium şu an sadece mobilde oluyorum o yüzden eskisi kadar muzik bölümünde aktif değilim. Ama yeniden dönmeyi umuyorum. :D
Çok teşekkürler. :X

@eros gerçekten sözlerinle beni çok mutlu ettin. çok sağol, hep birlikte İnşallah. :X

Buradan da tebrik edeyim dostumu, nice senelere Ahmetim, iyi ki bizimlesin. Seni seviyoruz. :bhr: Bu da hediyen. :Z

Bu forumda en sevdiğim, en samimi olduğum ve en çok konuştuğum insanlardan birisin. Nice senelere @Ahmad'ım. :bhr: İyiki varsın, umarım samimiyetimiz hep böyle devam eder. :Z
Bunlar da hediyelerin :A

B_iY0adUYAAVsJu.jpg
Aynı hediyeyi vermişiz. :F

Son düzenleme: