"Ah Neriman" Saat Değiştirdi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tabi canım. :A 20 bölümü geçer inşallah. :A
nesi tabi canım gerçekler işte bak kss yayından kaldırılabiliyor mu :A ayrıca meryemin dizis mbc de de yayınlanacak aynı anda yani orada izlense bile devam eder sadece türkiyeye bağlı değil kısacası fark-ı [HASHTAG]#meryemuzerli[/HASHTAG]

nesi tabi canım gerçekler işte bak kss yayından kaldırılabiliyor mu :A ayrıca meryemin dizis mbc de de yayınlanacak aynı anda yani orada izlense bile devam eder sadece türkiyeye bağlı değil kısacası fark-ı [HASHTAG]#meryemuzerli[/HASHTAG]
Ben başarılı olacağını düşünmüyorum bakalım. :A Bunu da bırakıp giderse şaşırmam. :A

Beklenen sona doğru adım adım gidiliyor. Keşke Show biraz daha sabretseydi. Perran Kutman gibi bir oyuncuyu izlemek bile yeter. Umarım ekranlara küsmez.

Bu arada diziyi izlemeden Mihrap Yerinde benzetmeleri yapanlar, bir bitmediniz arkadaş.Dizinin çıkış noktasında benzerlikler olabilir. Kaldı ki böyle bir konu çok defa karşımıza çıktı, ama iki diziyi de izleyen biri olarak Ah Neriman'ın çok daha başarılı bir senaryoya sahip olduğunu söyleyebilirim. Çok daha komik ve çok daha duygulu.

Dizi sektörü çocuk oyuncağına döndü. Kötü gider, hop yayından kaldırırlar ya da yayından kaldırmaya ramak kala gün değişikliği ve saat değişikliğine uğratarak, elden çıkartma işlemine başlarlar. Bu da o dizilerden oldu. Tutmadı, hemen gece kuşağına atıldı.

Forum İstatistikleri

Konular
176,583
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy