"Ah Neriman" Gün Değiştirdi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ahmed

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
16,541
Puanı
1,060
thumbnail_1412254212.jpg

Show TV'nin yeni dizisi Ah Neriman'ın yayın günü değişti.

Yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği yönetmenliğini Hatice Memiş'in yapacağı başrollerinde Perran Kutman, Sezin Akbaşoğulları, Rüzgar Aksoy, Ahmet Rıfat Şungar, Filiz Taçbaş ve Aybike Esin Tumluer'in yer aldığı Show TV'nin yeni dizisi Ah Neriman'ın yayın günü değişti. Daha önce Pazartesi yayınlanan dizi, artık Pazar akşamları ekrana gelecek.

Ah Neriman yeni bölümleriyle Pazar akşamları 20.00'de Show TV'de

Önümüzdeki hafta maçın önünde yayınlanıp daha sonra pazar'a alınsaydı daha iyi olurdu maçın desteğiyle iyi gidebilirdi.

En başından beri günü Pazar olmalıydı zaten.. Böylelikle Hicran kesin olarak bitti diyebiliriz..

bi bakmişsin ben yokmuşum
reyting almamaktan yorulmuşum
zarari gorupde, yayindan kaybolmuşum.​
soz: ehsan7000
beste: yalin

Hicran ve bu dizinin yapımları aynı olduğuna göre Hicran bitti. :(

BAHD macerasının da sonuna geldik ne yazık ki... En baştan beri Pazar olsaydı daha iyi olabilirdi, ama toparlanması çok da kolay değil... :)

Dizi 21.45 yayinlansa pazar iyi olur Guldur Guldurun arkasindan ilgi ceke bilirdi Pazar Simdi bilemem Nasil izlenir ama en fazla 3.40alir pek umudum yok

Pazar günü dizi mi tutarmiymis la)) geçmiş olsun .. şu show'da akıl olsa mihrap yerindenin tutmamış senaryoyusunu yine yutmazdi. Bu senaryo ilk kez yazıin deneselerdi idare ederdi ama şimdi bırak günü ay bile değiştirse olmaz)))

Pazartesi gününden daha iyi gider bence. En azından Pazar gününki komedi boşluğunu düşünürsek iş yapabilir dizi ama keşke en baştan bu günde yayınlansaydı ama yol yakınken dönülmesi iyi oldu. :)

Mihrap Yerinde ile kıyaslanıyor ama o dizinin senaryosu o kadar basit ele alındı ki yani bir dizi belki de en kötü böyle işlenebilrdi. Ah Neriman öyle değil, belki daha erken başlasaydı Eylül'ün ilk haftası gibi şu an durumu daha iyi olurdu. :)

Pazartesi gününden daha iyi gider bence. En azından Pazar gününki komedi boşluğunu düşünürsek iş yapabilir dizi ama keşke en baştan bu günde yayınlansaydı ama yol yakınken dönülmesi iyi oldu. :)

Mihrap Yerinde ile kıyaslanıyor ama o dizinin senaryosu o kadar basit ele alındı ki yani bir dizi belki de en kötü böyle işlenebilrdi. Ah Neriman öyle değil, belki daha erken başlasaydı Eylül'ün ilk haftası gibi şu an durumu daha iyi olurdu. :)
Mihrap Yerinde mükemmel bir diziydi. :)

Senaryo anlamında çok basitti, oyuncu kadrosuna lafım yok zaten hepsi çok iyiydi ama iyi işlense ve Haziran'ın sonlarına doğru başlasaydı eminim şu an Kocamın Ailesi'ne yakın oranlar alıyor olurdu. :)
Valla bilmiyorum ama Mihrap Yerinde yeri geldi güldürdü, yeri geldi ağlattı beni. :)