Show Ah Neriman - Dizi Yorumları

Özgür

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
29,284
Puanı
1,060
Show TV'nin yeni dizisi Ah Neriman yayın hayatına bu akşam 20.00'da başlıyor.

Başrollerinde Perran Kutman, Tarık Ünlüoğlu, Sezin Akbaşoğulları, Burak Satıbol, Ahmet Rıfat Şungar, Avni Yalçın ve Filiz Taçbaş'ın yer aldığı, yöntmen koltuğunda Hatice Memiş'in oturduğu Süreç Film imzalı Ah Neriman'la ilgili bölüm yorumlarınızı ve fragman paylaşımlarınızı bu konu altından paylaşabilirsiniz.

Ah Neriman, her Pazartesi 20.00'da Show TV'de.

Son düzenleme:
@mrt-06'nın merakla beklediği diziydi ama ortalıklarda yok. Konu yorumda almamış. Olsa, sanırım konu yorumla dolardı.

Konu sinek avlıyo atacan'ın yokkluğu yorum konusunuda etkilemiş

Dün az bişey baktım çok iyiydi tam kaptırdım kendimi diziye abim tv8'i açtı, bugün netten bakıcam.

Az önce netten izledim. Çok özlemişim Perran Kutman'ı. Perran Kutman yine döktürmüş. Tarık Ünlüoğlu desen ayrı bi usta. Neriman karakteri çok yakışmış Perran Kutman'a.
Diğer karakterlerde çok iyiydi. Çok keyif aldım izlerken çok daha iyi oranları hak ediyor dizi.

Tekrarının bir kısmına bakmıştım. Oyunculuklar ve hikaye çok samimi, ben beğendim. Umarım 2. bölümüyle daha çok ilgi görür.

Ah Neriman hangileriyle uğraşsın kızların hepsi ayrı bir dert.
( @mrt-06 olaydın yorumlaşırdık nerelerdesin?
((

2. bölümde hikaye başladı ve oldukça keyif aldım.
Gayet güzel bi bölümdü
Katılıyorum @Billy Kane hepsi ayrı dert

Mihrap yerinden ile hikaye bire bir ayni. Ama ondan daha sahici işlenmiş. lakin ordata dizi olabilecek çatışma yok eğlenceli geyik dizi o kadar. Ayni kalp hırsızı gibi karşısındaki rakipler karşında dayanması imkânsız

Gerçekten çok beğendim ben diziyi çok sıcak samimi bir iş olmuş umarım yeni günü şans getirir dizime.

Bu arada Mihrap Yerinde'nin kopyası yorumlarına kesinlikle katılmıyorum, ezbere yorum yapmak kolay tabii önce bir diziyi izleyin.

Evet ya sonunda diziyi tartışacağım biri geldi.
2. Bölüm çok daha güzeldi. Bende katılmıyorum Mihrap Yerinde ile tek benzerliği kocasının kaçmış olması ki Neriman'ın kocası Neriman'ı aradı ve durumu anlattı. Ayrıca Mihrap Yerinde çok basitti ya bu dizinin tek suçu Pazartesi günü yayınlanması. Pazar günü yayınlasaydı işt Show TV

Pazar günü aynı yapım şirketinin Bana Artık Hicran De dizisi vardı ondan koymadılar herhalde.
Kanal D yayından kaldırıyor işte şimdi iki dizi de harcanmış olacak....

Pazar günü aynı yapım şirketinin Bana Artık Hicran De dizisi vardı ondan koymadılar herhalde.
Kanal D yayından kaldırıyor işte şimdi iki dizi de harcanmış olacak....
Aaa şimdi gördüm bende Pazar'a alındığını. Bence oranlarını arttırır dizi neden öyle söylüyorsun
?

Bu arada 3. bölüm fragranı yayında. Aile kenetleniyo birbirine söyleyince tepki alıyorum ama anlamıyor Türk izleyicisi kaliteden !