Age of Empires Online tanıtımı

Frank Woods

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
22
Puanı
260
Efsaneleşmiş strateji oyunu Age of Empires Online versiyonu bizlerle olacak. Her zamanki gibi beğeni kazanacak bir oyun...

Moderatörün son düzenlenenleri:
Oyunda grafiklere önem verilmemiş ve çağın gerisinde kalmış fakat Spartalılar ve Mısırlıların olması çeşitlilik sağladığı için güzel olmuş. birde online olduğu için çok büyük sıkıntılar çekilebilir. En azında bir kere müthiş büyüklükte bir map yapmaları lazım ki milyonlarca oyuncu sığabilsin. işleri zor ne diyelim kolay gelsin.

bende siteye girdim. anladığım kadarıyla Windows Live'dan indiriliyor. Tıpkı XBox360'da XBox live'ye bağlanıp indirmek gibi. çünkü indirme linki olarak Windows live'i gösteriyor.

Güzel bir oyundur. Oyun oynamayı hiç sevmesemde bu oyunu oynuyorum.

Bende epey aradım ama bulamadım. galiba şimdi sadece üye olunuyor. oyun çıkınca üyelere beta key gibi birşey dağıtılacak. APB reloaded'de de böyle yapmışlardı.

Ben senin zevkine güveniyorum ondan. Zaten bende oynayamıyorum boşver.

****** - Games For Windows buradan programı indir.

O programı çalıştır. Create New Account diyerek hesap al. O hesapla giriş yap. Sonra o program yardımıyla indireceksin.

Şu hatayı verdi: The use all of the features of games for windows software you need to apply hotifx for windows xp. Do you want to view and ****** uptade? dedi. Böyle dedi.