AGB Neden Gitti? Akıllara Zarar Reyting Tablosu!

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,173
Puanı
1,059
Reytingleri Agb ölçereken çok tuaf reyting tablolarıyla karşılaşılmıstı ama bu kadarına hiç raslanılmamıstı i :

bu tablodada görüleceği üzere Show tv
30 Ekim 2010 Cumartesi 'D grubu' izleyicilerden hiçbiri 20:50 20:53 ve 21:27 ile 21:33 saatleri arasında Show TV'yi izlemedi. yani show tv sıfır çekti. Show tv agb ye itiraz etsede agb sorun yok dedi.
köşe yazarı Ali eyüpoğlu bu durum için ,böyle bir tabloyu şimdiye kadar ne duydum, ne de gördüm. Rtük eskiden ceza verip ekrani karartırdı o zaman bile hiç bir kanal sıfır cekmezdı dedi.

Son düzenleme:
emre açacaksan eski konulardan haber bari dişe dokunur olsun
)))) tarihte ilk bir büyük kanal sıfır çekmiş
)))))

Bu ne saçmalıktır yahu? Her kafadan bir ses çıkıyordu.

AGB dönemlerinde Muhteşem Yüzyıl Show Tv`de yayınlanıyordu. Ve şike yapan diziler arasında onun da adı geçiyordu. Eeee? Sonuç? Show Tv Şike kurbanı mı? Saçmalık

Beyazsoy konu açarken heyecanlanıyor niyeyse, çoğu zaman yanlış yazıyor. Hazal Kaya`ya da Hazal Kaza yazmış

Tims Production aklanmıştı

Acunun Yok Böyle Dansı vardı. Totali kötüydü zaten. Bu aralıklarda da özet yayınlıyordu. D grubu hiç izlememiş olaması doğal

Kanal D de Akasya Durağı vardı. Totali muhteşemdi. D grubunun da en çok izlediklerindendir.

Beyazsoy konu açarken heyecanlanıyor niyeyse, çoğu zaman yanlış yazıyor. Hazal Kaya`ya da Hazal Kaza yazmış

cepten konu açtığım belli olmuyor mu¿. t9 klavyesi pek sağlam değil üstüne ekran biraz ufak . oluyor hatalar
))))

Beyazsoy Vadicilerden şukuyu çoktan aldın
Şukuya doymuyorsun sende

AGB`nin şike yaptığı ispatlanmadı. Senin gösterdiğin bu tabloyla millet daha önce çoktan ispatlardı. Demekki asılsız bir tablo ki, medyada kimse tınlamamış

21:33 de özet mi olurmus
)))))))

Oha şikeye bak
zaten kovuldu şikeciler

revan bakiyorum agb savunuculuğu başladı sende neden acaba
)))))

bu tabloyu yayınlanan yazıda da ismi geçiyor Ali eyupoğlu milliyett yazarı.

show tv Agb ye itiraz ediyor zaten ama sonuç sıfır.

dikkat et ben şike diye konuyu açmadım. bu sıkenın ispatı değil. bu agb nin işini hakkıyla yaptiginin ispatı
)))))))))

Şike oldugu bariz belli o zamanki Kanal D'ye bak şimdiki Kanal D'ye bak.Nuri bile 15'i geçiyodu AGB'de