'After Life' 3.Sezon Onayı Aldı! | Netflix

Özgür

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
29,284
Puanı
1,060
1588855479096.png

Netflix, sevilen dizisi After Life için 3.sezon onayını verdi.

24 Nisan'da 2.sezonuyla ekrana gelen, ünlü komedyen ve oyuncu Ricky Gervais'in başrolünü ve yapımcılığını üstlendiği dizi karısı öldükten sonra hayatı değişen Tony'nin hikayesine odaklanıyor. İlk iki sezonuyla oldukça beğenilen diziye Netflix üçüncü sezonu için onay verdi.

Ricky Gervais, ayrıca Netflix'le birden fazla yılı kapsayan yeni bir içerik anlaşmasına da imza attı. Ünlü oyuncu After Life dizisinin yanı sıra yeni dizi projelerini ve stand-up gösterilerini Netflix için hazırlayacak.

Kaynak: Ranini.tv

Güzel bir birliktelik, hem üçüncü sezonu hem de yeni projeleri bekliyoruz merakla. :Z

Ricky Gervais gerçekten çok değerli bir komedyen, Netflix sayesinde değeri geniş kitlelerce bilinmeye başlandı. :Z

Aynı zamanda üçüncü sezon dizinin son sezonu olacak, bunu da ekleme yapayım.

Öyleymiş mi? :(

Gerçi bir yandan iyi, yeni diziler yapacaklarmış zaten. :Z
Sosyal medyada yeni sezon onayını gördüm, haberi açmak için haberi araştırmaya başladım, son sezonu olduğuna dair haberler çıktı. Ricky Gervais açıklama yapmış hatta bu konu hakkında. :)

Ayrıca beni hiç şaşırtmadı final yapacak olması. Bu sezon ya da gelecek sezon biteceğini düşünüyordum, öyle de oldu. Genelde Ricky Gervais'in dizileri iki ya da üç sezon sürüyor. The Office'in orijinal versiyonu bile üç sezon ve 14 bölüm sürdü. En uzun işi sanırım yine 6 bölüm gelirse bu dizi olacak 18 bölümle. :)

Her ne kadar az süreli diziler içime sinmese de, az süreli diziler daha kaliteli ve tadında oluyor. Gereksiz uzamıyor, sıkmıyor. İngiliz dizilerinin en büyük özelliği de bu, hiçbir şekilde uzayıp sıkmaması, tadında bırakmaları. Gerçi istisnalar da var, Doctor Who gibi. :)

• Beğendim
Reactions: bazinga
Sosyal medyada yeni sezon onayını gördüm, haberi açmak için haberi araştırmaya başladım, son sezonu olduğuna dair haberler çıktı. Ricky Gervais açıklama yapmış hatta bu konu hakkında. :)

Ayrıca beni hiç şaşırtmadı final yapacak olması. Bu sezon ya da gelecek sezon biteceğini düşünüyordum, öyle de oldu. Genelde Ricky Gervais'in dizileri iki ya da üç sezon sürüyor. The Office'in orijinal versiyonu bile üç sezon ve 14 bölüm sürdü. En uzun işi sanırım yine 6 bölüm gelirse bu dizi olacak 18 bölümle. :)

Her ne kadar az süreli diziler içime sinmese de, az süreli diziler daha kaliteli ve tadında oluyor. Gereksiz uzamıyor, sıkmıyor. İngiliz dizilerinin en büyük özelliği de bu, hiçbir şekilde uzayıp sıkmaması, tadında bırakmaları. Gerçi istisnalar da var, Doctor Who gibi. :)

@Sherlock gibi sonunu bir türlü göremediklerimiz de var. :A @bazinga

• Güldürdün
Reactions: bazinga