Afk Emirin Yolu Dizisinin Adı Yine Değişti !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vhp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu dizinin ilk 64 bölümünü izlemeye doyamıyorum (67 değil çünkü son 3 bölümde debozmuştu) . Gerçekten müzikleriyle, sahneleriyle çok iyiydi. Şimdiki haline ise katlanamıyorum. Çünkü, dizi gençlikti, dram oldu

iZLEMEYENLER GELMİŞ SAÇMA DİZİ BİTSİN DİYOR SİZ ÖNCE KENDİ İZLEDİĞİNİZ KVP YE BAKIN SAÇMALIKTA SINIR TANIMIYOR.......

iZLEMEYENLER GELMİŞ SAÇMA DİZİ BİTSİN DİYOR SİZ ÖNCE KENDİ İZLEDİĞİNİZ KVP YE BAKIN SAÇMALIKTA SINIR TANIMIYOR.......

Bende izliyordum huzur sokağı gelene kadar..ama dizi gerçekten sçmaladı,bozuldu,yûzüne bkılmayack hale geldi,hazalda ayrldıktan snra izlemenin bir anlami kalmadı zaten,çğatayda tek bşına yetmedi diziye,bir çok transfr olmasına ragmen yine reytinglerde isteneni veremedi.. sende gelmiş burda kvp ye saldırmaya çlışyorsun,yapmayalım böle şeyler..

sen ızlıyo olabılırsın sonuucta bak kendın dıyosun huzur sokagı baslayana kadar ızlıyomussun yanı bı 20 dakıka falan tamamını ızlemeden konusma ozmn dızıde hıc bır sacmalık yok bazı arkadaslar gelmıs yuzune bakılcak hal yok bıtsın gıbı laflar etmıs once kendı ızledıklerınıze bakın sonra konusuun

İsmi silbaştan değişen başka bir dizi daha yok değil mi?

hazal kaya revenge de oynayacak buraya dönmez..
Hazal Kaya'ya göre Revenge rol yok...Emily'nin kardeşini oynasa dicem yan figurandan ibaret.atv Hazal'a yeni bir dizi yapmalı kızın kariyeli mahvoldu diyecekler-deniyor:X Günümüzde geçen bir dizi olur umarim.

Hazal "Intikam"da oynarsa çok güzel olur bence.

Şu resme bakın resmen çakma Hazal Kaya :F:F:F:F

557769_432875736775651_289800907_n.jpg

sen ızlıyo olabılırsın sonuucta bak kendın dıyosun huzur sokagı baslayana kadar ızlıyomussun yanı bı 20 dakıka falan tamamını ızlemeden konusma ozmn dızıde hıc bır sacmalık yok bazı arkadaslar gelmıs yuzune bakılcak hal yok bıtsın gıbı laflar etmıs once kendı ızledıklerınıze bakın sonra konusuun

huzur sokağı bşlayana kadar dmedim,huzur s.geldi ben afk yi izlemeyi bıraktım dedm.