Bir daha at mesajı, düzenleyince etiket gitmiyo
Bir daha at mesajı, düzenleyince etiket gitmiyo
Heyatım forumu @Dosi @Tolstoyevski @Emre Ozansoy falan ele geçirmiş yani bensiz forum Hürrem siz muhteşem yüzyıl, ferihasız afk gibiymiş @serhatt la @Angelica döneyim diye ayaklarıma kapandı![]()
@Emre Ozansoy günahını alıyorsunHeyatım forumu @Dosi @Tolstoyevski @Emre Ozansoy falan ele geçirmiş yani bensiz forum Hürrem siz muhteşem yüzyıl, ferihasız afk gibiymiş @serhatt la @Angelica döneyim diye ayaklarıma kapandı![]()
10 parmağında 10 kara sür önüne gelene @xemrexxxPis iftiracı![]()
@Emre Ozansoy günahını alıyorsun
Ne drama kraliçeliği yaptın be şekerim
10 parmağında 10 kara sür önüne gelene @xemrexxx![]()
Çeneli insan iyidir faydalıdır![]()
Alii bunda çene bitmez ama seviyoruz ne yapalım
İnkar mı ediyorsunBen kim forumu ele geçirmek kim? 😱
Ağla o zamanAyyy ben artık senin palavralarına verecek cevap bulamıyorum.![]()
İnkar mı ediyorsun
------
Ağla o zaman![]()
Başlarda ben de izledim ama kış sezonunda devam etmemeliydi sonraları hiç bakmadım iyice sacmalamıştı zaten😉İyi hoş diziydi ama senaryo klişe ve 30dan sonra diziye bile benzemiyordu.
Hikaye doğru düzgün yazılmadı, eğer yazılsa ve kanal arkasında dursa Sen Çal Kapımı gibi devam ederdi.Sanki çok özgün işti Afili Aşk'ta. İyi hoş diziydi ama senaryo klişe ve 30dan sonra diziye bile benzemiyordu. Baktığım tek romantik komedi ama bu oyuncularla alakalı. Zaten bu Aşk Mantık İntikam kendi uyarlama
22ye kadar fena değil yine de 22 sonrası iyi değil 30 sonrası zaten saymıyorum ben dizidenBaşlarda ben de izledim ama kış sezonunda devam etmemeliydi sonraları hiç bakmadım iyice sacmalamıştı zaten😉
Kesinlikle kanal yazın devam ettirirdi virüs arası sonrası tamam yaz dizisi zamanla düşüyor ama yazılabilecek en saçma senaryoyu yazdılarHikaye doğru düzgün yazılmadı, eğer yazılsa ve kanal arkasında dursa Sen Çal Kapımı gibi devam ederdi.
Yayınlandığı dönem, hatta 2019'da en iyi çift Çağlar ile Burcu idi, güzel uyum yakalamışlardı.