'Afili Aşk' Senaristinden Burcu Özberk ve Aşk Mantık İntikam Paylaşımı!

İnkar mı ediyorsun :A
------

Ağla o zaman :A
E5e8HGMXIAU4Asc.jpg

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Sanki çok özgün işti Afili Aşk'ta. İyi hoş diziydi ama senaryo klişe ve 30dan sonra diziye bile benzemiyordu. Baktığım tek romantik komedi ama bu oyuncularla alakalı. Zaten bu Aşk Mantık İntikam kendi uyarlama

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Sanki çok özgün işti Afili Aşk'ta. İyi hoş diziydi ama senaryo klişe ve 30dan sonra diziye bile benzemiyordu. Baktığım tek romantik komedi ama bu oyuncularla alakalı. Zaten bu Aşk Mantık İntikam kendi uyarlama
Hikaye doğru düzgün yazılmadı, eğer yazılsa ve kanal arkasında dursa Sen Çal Kapımı gibi devam ederdi.

Yayınlandığı dönem, hatta 2019'da en iyi çift Çağlar ile Burcu idi, güzel uyum yakalamışlardı.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Başlarda ben de izledim ama kış sezonunda devam etmemeliydi sonraları hiç bakmadım iyice sacmalamıştı zaten😉
22ye kadar fena değil yine de 22 sonrası iyi değil 30 sonrası zaten saymıyorum ben diziden

Hikaye doğru düzgün yazılmadı, eğer yazılsa ve kanal arkasında dursa Sen Çal Kapımı gibi devam ederdi.

Yayınlandığı dönem, hatta 2019'da en iyi çift Çağlar ile Burcu idi, güzel uyum yakalamışlardı.
Kesinlikle kanal yazın devam ettirirdi virüs arası sonrası tamam yaz dizisi zamanla düşüyor ama yazılabilecek en saçma senaryoyu yazdılar

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy