Affan - Yeni dizi | İlk bölüm

DAREL Saren

Banlı
Konu Sahibi
Katılım
16 Haziran 2019
Mesajlar
4
Reaksiyon puanı
3
Puanı
14
1. Bölüm

Aylin ve Kenan çocuklukları beraber geçmiş aynı evde büyümüşlerdir. Kenan'ın kendine aşık olduğunu anlayan Aylin ne yapacağını bilemez. Çünkü kenan koskoca Holding sahibi Hasan Bağcı'nin oğlu kendisi ise Hasan bey in yıllar önce acıyıp ta yanına aldığı bir beslemedir.
Kenan Aylin'e olan aşkını itiraf eder. Fakat aylin böyle bir şey olamayacağını söyler. Ama Kenan peşini bırakmaz. Sonunda aşkına yenik düşüp Kenan la sevgili olurlar. Fakat Aylin'i seven biri daha vardır. Hasan Bağcı'ın iş ortağı Mert bey'dir.
Aylin bir sabah uykusunda ailesinin geçirdiği kazayi görür.Orda Hasan bağcı da vardır.Rüyasında ilkilerek kalkan Aylin'ı kenan görür ve ona sarılır. Kenan Aylin'e rüyasında ne gördüğünü sorduğunda bir şey hatırlamadığıni söyler.
Mert bir gün Hasan bey in evine gelir. Aylin ona kahve yapmıştır. Mert bey kahvesinı aldıktan sonra oturmasını söyler. Aylin e ailesini öldürenin hasan bey olduğunu söyler. Mert Aylin'e hasan beyi hiç sevmediğini sadece ortak olduğunu söyler. Eğer kendi ile evlenirse hasan beyden intikam alacaklarını söyler.Aylin bu teklifi kabul etmez ve hemen odasına gider. Sabah gördüğü rüyayı düşünür. Gerçekten de Hasan bey mi aylinin ailesini öldürdü.
Kanan aylini dalgın görünce dışarı çıkarmak ister. Aylin de kabul eder. Fakat kenan'ın arabası bozuk olduğundan Hasan bey in arabasıyla çıkarlar. Aylini bir uçurumun kenarına götürür. Bıraz vakit geçirdikten sonra geri dönmek isterler. Arabaya bindikten sonra kenan sürmeye başlar . Ve aniden tekerlek patlar , uçurumdan aşağı yuvarlanırlar.
1.bölüm sonu
 
  • Beğendim
Reactions: Angelica

Keith Long

Favori Üye
Katılım
22 Eylül 2012
Mesajlar
50,870
Reaksiyon puanı
29,317
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Geçen gün ondan yedim galiba
Aserat almayacam demişti @DAREL Saren Aldımı dizini yoksa haberi olmadan sokak sanatımı yaptı Yıldızlar yarışıyoru bitirdi diye aynısını atacana da yaptı mrt-06 ya
Ben yarışmanın yayınılanmamasina 24 bölüm yayınlanmadı bende yayından kaldırdım