- Reaksiyon puanı
- 39,954
- Puanı
- 1,060
Harbiden kütük yoldaşım, 2.5 üst bile gelmedi...Bu nasıl skor ya..Hayal kırıklığı..
![]()
Harbiden kütük yoldaşım, 2.5 üst bile gelmedi...Bu nasıl skor ya..Hayal kırıklığı..
![]()
Galatasaray-Marsilya oynuyor saat 22 deBu nasıl skor ya..Hayal kırıklığı..
![]()
Tabi öyle boş beklentiye girersenBu nasıl skor ya..Hayal kırıklığı..
![]()
Bir sonraki sezon 12 milyona Frankfurta imza atmış.Ajax'ta ikinci golü atan Sebastian Haller'e 16/17 sezonunun ara transfer döneminin son gününde bizimkiler teklif yapmıştı. O zamanlar Utrecht'te oynuyordu deli gibi gol atıyordu ama 10 milyon isteyince olmamıştı.
Bu oğlana çok saçma paralar ödenmiş.Bir sonraki sezon 12 milyona Frankfurta imza atmış.
Bunu ben de gördüm. Bu adamın A Spor gibi bir yerde olması hataydı. Çok ciddi fark var.Uğur Karakullukçu > Emre Özcan + Orkun Çolakoğlu + Mustafa Demirtaş.
Bizim frankfurt maçındaki hakem @Gerekli24Bunu ben de gördüm. Bu adamın A Spor gibi bir yerde olması hataydı. Çok ciddi fark var.
------
Harbiden kütük yoldaşım, 2.5 üst bile gelmedi...![]()
Çok beklentiye girince bir şey gerçekleşmiyor..Tabi öyle boş beklentiye girersen![]()
Beşiktaş'ın şansı yoktu zaten. Şöyle çılgın bir skor daha hoş olurdu bu maç içinVay vatan haini vay, sen de mi Ajax'ı destekledin?![]()