AEK - Trabzonspor | UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu | Maç Yorumları

MasacRE

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Ayın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
31,810
Puanı
1,059

UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalma mücadelesi veren Trabzonspor, Play-Off turu ilk maçında Yunanistan temsilcisi AEK ile deplasmanda karşı karşıya geliyor.

Stat: OAKA Spyros Louis Stadı

Hakem: Daniel Siebert

Saat: 21.00

Yayın: TRT Spor

İlk 11'ler

AEK:
Barkas, Paulinho, Vranjes, Svarnas, Lopes, Simao, Simoes, Verde, Livaja, Mantalos, Oliveira

Trabzonspor: Uğurcan, Hüseyin, Hosseini, Pereira, Novak, Abdülkadir, Sosa, Abdulkadir Ömür, Ekuban, Nwakaeme, Sörloth

Spiker şom ağzıyla Uğurcan övdü, herifin yediği gole bak
Ah şu zehirli oklar..
Böyle gol yenmez, Trabzon'un işi zor yine bu defans hattıyla. Tabii sahalarında yine bize köpekbalığı kesilirler orası ayrı.

Reactions: MasacRE
Ah şu zehirli oklar..
Böyle gol yenmez, Trabzon'un işi zor yine bu defans hattıyla. Tabii sahalarında yine bize köpekbalığı kesilirler orası ayrı.
Ts defansı da çok güçlü olmasa da kaleci hatası daha ön planda bence bu gol için. Abdülkadir dağıtıyor yalnız adamları, tutamıyorlar onu

Reactions: Bully
Ts defansı da çok güçlü olmasa da kaleci hatası daha ön planda bence bu gol için. Abdülkadir dağıtıyor yalnız adamları, tutamıyorlar onu
Öyle zaten, elinden kaçırmayacaksın o topu.
Evet iyi oynuyor, TS'nin hücum hattı da keyif veriyor.
Ama yakalanan fırsatlar değerlendirilmeli, yoksa 2'yi yerler. İki takım da açık oynuyor, keyifli maç oluyor.

Sosa naptın Sosa.

Öyle zaten, elinden kaçırmayacaksın o topu.
Evet iyi oynuyor, TS'nin hücum hattı da keyif veriyor.
Ama yakalanan fırsatlar değerlendirilmeli, yoksa 2'yi yerler. İki takım da açık oynuyor, keyifli maç oluyor.
Penaltı fırsatı da değerlendirilemedi
Yalnız baya uyduruk bir penaltı gibi gelmişti bana. O nasıl penaltı dedim ve ardından kaçtı

Penaltı fırsatı da değerlendirilemedi
Yalnız baya uyduruk bir penaltı gibi gelmişti bana. O nasıl penaltı dedim ve ardından kaçtı
Bana müdahale var gibi geldi. TS hızlı geldi ve Novak aldı penaltıyı aslında. Trabzon'un üzerinde de bir lanet var.
Bizim de penaltıcımız yok hala, Falcao geleydi ona emanet ederdik de işte...

Gol oldu.

Bana müdahale var gibi geldi. TS hızlı geldi ve Novak aldı penaltıyı aslında. Trabzon'un üzerinde de bir lanet var.
Bizim de penaltıcımız yok hala, Falcao geleydi ona emanet ederdik de işte...

Gol oldu.
Ben yok gibi gördüm de VAR da yok herhalde hiç bakılmadı çünkü. Neyse bu gol daha iyi oldu işte tertemiz gol ne güzel

Ben yok gibi gördüm de VAR da yok herhalde hiç bakılmadı çünkü. Neyse bu gol daha iyi oldu işte tertemiz gol ne güzel
UEFA'da VAR yok bildiğim kadarıyla.
Bu Sörloth iyi topçu, Sturridge'yi de aldılar, bizim tek bir elde tutulur santraforumuz yok henüz.

UEFA'da VAR yok bildiğim kadarıyla.
Bu Sörloth iyi topçu, Sturridge'yi de aldılar, bizim tek bir elde tutulur santraforumuz yok henüz.
Sturridge ile birlikte Ekuban 3. forvet olacak gibi görünüyor o bile bizim 1. santrafor Diagne'den iyi
Derken 2. golünü de attı bile

Sturridge ile birlikte Ekuban 3. forvet olacak gibi görünüyor o bile bizim 1. santrafor Diagne'den iyi
Derken 2. golünü de attı bile
Kıskanmamak elde değil.
Sosa, yaptığı asistle kaçırdığı penaltıyı unutturdu. O da bizim istikrarsız Belhanda'dan iyi.
@Maskeli Fedai

3 de geliyordu, şova başladı Trabzon ama sanki yiyecekler gibi.

Kıskanmamak elde değil.
Sosa, yaptığı asistle kaçırdığı penaltıyı unutturdu. O da bizim istikrarsız Belhanda'dan iyi.
@Maskeli Fedai

3 de geliyordu, şova başladı Trabzon ama sanki yiyecekler gibi.
Belhanda @Maskeli Fedai nin gözünde en az Modric, De Bruyne gibi futbolcular kadar iyi, Sosa da kimmiş

Daha goller olur gibi duruyor maçta zaten, iki taraf da açık oynuyor

Belhanda @Maskeli Fedai nin gözünde en az Modric, De Bruyne gibi futbolcular kadar iyi, Sosa da kimmiş

Daha goller olur gibi duruyor maçta zaten, iki taraf da açık oynuyor
Sörloth'un 2 tane golü var: kafa ve sol ayak ile.
Kendini affettirmesi lazım.