AEK - Trabzonspor | UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu | Maç Yorumları

MasacRE

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Ayın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
31,810
Puanı
1,059
220820190000030976447.jpg

UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalma mücadelesi veren Trabzonspor, Play-Off turu ilk maçında Yunanistan temsilcisi AEK ile deplasmanda karşı karşıya geliyor.

Stat: OAKA Spyros Louis Stadı

Hakem: Daniel Siebert

Saat: 21.00

Yayın: TRT Spor

İlk 11'ler

AEK:
Barkas, Paulinho, Vranjes, Svarnas, Lopes, Simao, Simoes, Verde, Livaja, Mantalos, Oliveira

Trabzonspor: Uğurcan, Hüseyin, Hosseini, Pereira, Novak, Abdülkadir, Sosa, Abdulkadir Ömür, Ekuban, Nwakaeme, Sörloth

Ah şu zehirli oklar.. :A Böyle gol yenmez, Trabzon'un işi zor yine bu defans hattıyla. Tabii sahalarında yine bize köpekbalığı kesilirler orası ayrı. :A
Ts defansı da çok güçlü olmasa da kaleci hatası daha ön planda bence bu gol için. Abdülkadir dağıtıyor yalnız adamları, tutamıyorlar onu :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Ts defansı da çok güçlü olmasa da kaleci hatası daha ön planda bence bu gol için. Abdülkadir dağıtıyor yalnız adamları, tutamıyorlar onu :A
Öyle zaten, elinden kaçırmayacaksın o topu. :D Evet iyi oynuyor, TS'nin hücum hattı da keyif veriyor. :A Ama yakalanan fırsatlar değerlendirilmeli, yoksa 2'yi yerler. İki takım da açık oynuyor, keyifli maç oluyor. :A

• Beğendim
Reactions: MasacRE
Öyle zaten, elinden kaçırmayacaksın o topu. :D Evet iyi oynuyor, TS'nin hücum hattı da keyif veriyor. :A Ama yakalanan fırsatlar değerlendirilmeli, yoksa 2'yi yerler. İki takım da açık oynuyor, keyifli maç oluyor. :A
Penaltı fırsatı da değerlendirilemedi :A Yalnız baya uyduruk bir penaltı gibi gelmişti bana. O nasıl penaltı dedim ve ardından kaçtı :A

• Beğendim
Penaltı fırsatı da değerlendirilemedi :A Yalnız baya uyduruk bir penaltı gibi gelmişti bana. O nasıl penaltı dedim ve ardından kaçtı :A
Bana müdahale var gibi geldi. TS hızlı geldi ve Novak aldı penaltıyı aslında. Trabzon'un üzerinde de bir lanet var. :A Bizim de penaltıcımız yok hala, Falcao geleydi ona emanet ederdik de işte...

Gol oldu. :A

• Beğendim
Bana müdahale var gibi geldi. TS hızlı geldi ve Novak aldı penaltıyı aslında. Trabzon'un üzerinde de bir lanet var. :A Bizim de penaltıcımız yok hala, Falcao geleydi ona emanet ederdik de işte...

Gol oldu. :A
Ben yok gibi gördüm de VAR da yok herhalde hiç bakılmadı çünkü. Neyse bu gol daha iyi oldu işte tertemiz gol ne güzel :A

• Beğendim
Ben yok gibi gördüm de VAR da yok herhalde hiç bakılmadı çünkü. Neyse bu gol daha iyi oldu işte tertemiz gol ne güzel :A
UEFA'da VAR yok bildiğim kadarıyla. :D Bu Sörloth iyi topçu, Sturridge'yi de aldılar, bizim tek bir elde tutulur santraforumuz yok henüz. :A

• Beğendim
UEFA'da VAR yok bildiğim kadarıyla. :D Bu Sörloth iyi topçu, Sturridge'yi de aldılar, bizim tek bir elde tutulur santraforumuz yok henüz. :A
Sturridge ile birlikte Ekuban 3. forvet olacak gibi görünüyor o bile bizim 1. santrafor Diagne'den iyi :A Derken 2. golünü de attı bile :A

• Güldürdün
Sturridge ile birlikte Ekuban 3. forvet olacak gibi görünüyor o bile bizim 1. santrafor Diagne'den iyi :A Derken 2. golünü de attı bile :A
Kıskanmamak elde değil. :A Sosa, yaptığı asistle kaçırdığı penaltıyı unutturdu. O da bizim istikrarsız Belhanda'dan iyi. :A @Maskeli Fedai

3 de geliyordu, şova başladı Trabzon ama sanki yiyecekler gibi. :A

Kıskanmamak elde değil. :A Sosa, yaptığı asistle kaçırdığı penaltıyı unutturdu. O da bizim istikrarsız Belhanda'dan iyi. :A @Maskeli Fedai

3 de geliyordu, şova başladı Trabzon ama sanki yiyecekler gibi. :A
Belhanda @Maskeli Fedai nin gözünde en az Modric, De Bruyne gibi futbolcular kadar iyi, Sosa da kimmiş :A

Daha goller olur gibi duruyor maçta zaten, iki taraf da açık oynuyor :A

Belhanda @Maskeli Fedai nin gözünde en az Modric, De Bruyne gibi futbolcular kadar iyi, Sosa da kimmiş :A

Daha goller olur gibi duruyor maçta zaten, iki taraf da açık oynuyor :A
Sörloth'un 2 tane golü var: kafa ve sol ayak ile. :A Kendini affettirmesi lazım. :A

• Güldürdün

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan