O çocuk da türk ben deBizim Türklerde öyle bir gelenek yok bildiğim kadarıyla bende de yok sadece sevgili![]()
O çocuk da türk ben deBizim Türklerde öyle bir gelenek yok bildiğim kadarıyla bende de yok sadece sevgili![]()
Hadi ordan 2 ay önce vardıO çocuk da türk ben desenin kız arkadaşın yoktur
![]()
Anlam yükleyen kimHadi ordan 2 ay önce vardıArkadaşını öpersen dudaktan sevgilinle ne anlamı kalıcak bu işin
![]()
Dindar müslüman bir ülkede yaşıyoruz ve herkes dudaktan öpüşen birine sevgili damgası vurur tıpkı herkesin vurduğu gibi burda sosyal medyada sen değişiksinAnlam yükleyen kimDoğal ihtiyaç doğal reflex
![]()
Dindarlıkla ne alakaDindar müslüman bir ülkede yaşıyoruz ve herkes dudaktan öpüşen birine sevgili damgası vurur tıpkı herkesin vurduğu gibi burda sosyal medyada sen değişiksin![]()
Napıcan sevgili demezsen nasıl sevgilin olacak konuşturma şimdi beni ceza yerimDindarlıkla ne alakadünya basını da bunu senin vurdugun damga gibi vurur merak etme
Aşklar bu kadar basit olamaz. Ben olsam sevgilim demem öptüğüm kızı![]()
Kesinlikle değil net yani Sıla bin basar güzellikte bunaBir Sıla değil.![]()
Sıla zaten şahane bir kadın bu kedi gözlü kadının hiçbir albenisi yok bizim @Çiğdem- bile daha güzeldirSılayı beğenen birinden beklenen yorum![]()
Yeni bir terim buluruzNapıcan sevgili demezsen nasıl sevgilin olacak konuşturma şimdi beni ceza yerim
Kısacası sana bunu havale ediyorum Kadereee Bakkk
Kedi gözü bu dünyadaki en seksi şey benceKesinlikle değil net yani Sıla bin basar güzellikte buna
Sıla zaten şahane bir kadın bu kedi gözlü kadının hiçbir albenisi yok bizim @Çiğdem- bile daha güzeldir![]()
Resimler 20-30dk'lık videolara dönüşecek diye korkuyorumYeni fotoğraflar geldi. Adriana öpmeye doyamamış.
fesatlıkta yeni çığır.Resimler 20-30dk'lık videolara dönüşecek diye korkuyorum![]()