Milleti azdırıyon mu diyon yani.@mrt-06 sadece ben değilim demek sen de var bi iş
Ban is loding.Kusura bakma da sanane?İstediğim zaman istediğim organımı açarım.
Milleti azdırıyon mu diyon yani.@mrt-06 sadece ben değilim demek sen de var bi iş
Ban is loding.Kusura bakma da sanane?İstediğim zaman istediğim organımı açarım.
Atacan anlamıştır demek istediğimiSütümü içiyordum ve gayet sağlıklıydım.O günlerden bugünlere süt sayesinde geldim.Ayrıca ailem cinsel entrika barındıran dizileri izlemezdi.
Ne oldu yanlış bir şey mi dedim?
Kusura bakma da sanane?İstediğim zaman istediğim organımı açarım.
Kara kuru bir şeysin senden azıyorlarsaMilleti azdırıyon mu diyon yani.
Ban is loding.%93'ü doldu %7 kaldı.
Organdan kastımın ne olduğunu ikimizde çok iyi biliyoruz.Milleti azdırıyon mu diyon yani.
Ban is loding.%93'ü doldu %7 kaldı.
Niye abla?Erosumm ne oldu sana böyleee neler okuyormm
Organdan kastımın ne olduğunu ikimizde çok iyi biliyoruz.Banlık bir mesele yok.
Niye abla?18 yaşına geldim kendi kararlarımı kendim verebilecek yaşa geldim.
Kız susSen akıllı uslu çocuksun ne organ açması aaa
Ben de karaysam herkes zencidir yani.Kara kuru bir şeysin senden azıyorlarsa
Beni gıcık ediyorsun, o yüzden banlık bir mesele var.Organdan kastımın ne olduğunu ikimizde çok iyi biliyoruz.Banlık bir mesele yok.
Niye abla?18 yaşına geldim kendi kararlarımı kendim verebilecek yaşa geldim.
Abla sizin kafalar nereye gitti öyle.Sen akıllı uslu çocuksun ne organ açması aaa
Seni baş düşmanım ilan edebilirim.Profilimde paylaşmıştım bu sahneyi. Efsane bi sahne.
Sen akıllı uslu çocuksun ne organ açması aaa
Bu konu farklı yerlere gidiyor bence keselim.Kız sus
Ha yani kastettiğim organ seni rahatsız etmedi.Ben de karaysam herkes zencidir yani.Bembeyazım birde gördün. .ss
Sen birde @XanTier'i gör, heybetinden gözünü alamıyorsun öyle böyle değil bayağı heybetli.
Beni gıcık ediyorsun, o yüzden banlık bir mesele var.
Abla sizin kafalar nereye gitti öyle.Ağızdan bahsediyorum ama o da tehlikeli bir konu.Neyse.
Seni baş düşmanım ilan edebilirim.
Organına bağlı şimdi neden bahsettiğini nerden bilicem dalağından bahsediyorsan sıkıntı yok.Ha yani kastettiğim organ seni rahatsız etmedi.Sana gayet saygılı davranırken niye gıcık oldun ki?
Bu konu farklı yerlere gidiyor bence keselim.
Beyaz balina gibisinBen de karaysam herkes zencidir yani.Bembeyazım birde gördün. .ss
Sen birde @XanTier'i gör, heybetinden gözünü alamıyorsun öyle böyle değil bayağı heybetli.
Beni gıcık ediyorsun, o yüzden banlık bir mesele var.
Kız sus
Bu konu farklı yerlere gidiyor bence keselim.
0.20-25 arası temsili olarak benim tepkimdir ve iyi niyetimin kanıtlı göstergesidir.Benim kafa bir yerlere gitmedi valla siz başka yerlere çekiyosunuz
Komik mi?Beyaz balina gibisin
Arkadaş aradı onun yanına gittim.Sen ders çalışıyormusun bakımm burda çene çalıyonnsüt içtinmi süt gelcem yine sütle odana
Sevmiyorum bu adamları izlemem.0.20-25 arası temsili olarak benim tepkimdir ve iyi niyetimin kanıtlı göstergesidir.Beni gerçekten çok yanlış tanımışsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?