Milleti azdırıyon mu diyon yani.@mrt-06 sadece ben değilim demek sen de var bi iş![]()
Ban is loding.Kusura bakma da sanane?İstediğim zaman istediğim organımı açarım.
![]()
Milleti azdırıyon mu diyon yani.@mrt-06 sadece ben değilim demek sen de var bi iş![]()
Ban is loding.Kusura bakma da sanane?İstediğim zaman istediğim organımı açarım.
![]()
Atacan anlamıştır demek istediğimiSütümü içiyordum ve gayet sağlıklıydım.O günlerden bugünlere süt sayesinde geldim.
Ayrıca ailem cinsel entrika barındıran dizileri izlemezdi.
Ne oldu yanlış bir şey mi dedim?![]()
Kusura bakma da sanane?İstediğim zaman istediğim organımı açarım.
![]()
Kara kuru bir şeysin senden azıyorlarsaMilleti azdırıyon mu diyon yani.
Ban is loding.%93'ü doldu %7 kaldı.
![]()
Organdan kastımın ne olduğunu ikimizde çok iyi biliyoruz.Milleti azdırıyon mu diyon yani.
Ban is loding.%93'ü doldu %7 kaldı.
![]()
Niye abla?Erosumm ne oldu sana böyleee neler okuyormm
Organdan kastımın ne olduğunu ikimizde çok iyi biliyoruz.Banlık bir mesele yok.
Niye abla?18 yaşına geldim kendi kararlarımı kendim verebilecek yaşa geldim.
![]()
Kız susSen akıllı uslu çocuksun ne organ açması aaa
Ben de karaysam herkes zencidir yani.Kara kuru bir şeysin senden azıyorlarsa![]()
Beni gıcık ediyorsun, o yüzden banlık bir mesele var.Organdan kastımın ne olduğunu ikimizde çok iyi biliyoruz.Banlık bir mesele yok.
Niye abla?18 yaşına geldim kendi kararlarımı kendim verebilecek yaşa geldim.
![]()
Abla sizin kafalar nereye gitti öyle.Sen akıllı uslu çocuksun ne organ açması aaa
Seni baş düşmanım ilan edebilirim.Profilimde paylaşmıştım bu sahneyi. Efsane bi sahne.![]()
Sen akıllı uslu çocuksun ne organ açması aaa
Bu konu farklı yerlere gidiyor bence keselim.Kız sus![]()
Ha yani kastettiğim organ seni rahatsız etmedi.Ben de karaysam herkes zencidir yani.Bembeyazım birde gördün. .ss
Sen birde @XanTier'i gör, heybetinden gözünü alamıyorsun öyle böyle değil bayağı heybetli.
Beni gıcık ediyorsun, o yüzden banlık bir mesele var.![]()
Abla sizin kafalar nereye gitti öyle.Ağızdan bahsediyorum ama o da tehlikeli bir konu.
Neyse.
![]()
Seni baş düşmanım ilan edebilirim.![]()
Organına bağlı şimdi neden bahsettiğini nerden bilicem dalağından bahsediyorsan sıkıntı yok.Ha yani kastettiğim organ seni rahatsız etmedi.Sana gayet saygılı davranırken niye gıcık oldun ki?
![]()
Bu konu farklı yerlere gidiyor bence keselim.![]()
Beyaz balina gibisinBen de karaysam herkes zencidir yani.Bembeyazım birde gördün. .ss
Sen birde @XanTier'i gör, heybetinden gözünü alamıyorsun öyle böyle değil bayağı heybetli.
Beni gıcık ediyorsun, o yüzden banlık bir mesele var.![]()
Kız sus![]()
Bu konu farklı yerlere gidiyor bence keselim.![]()
0.20-25 arası temsili olarak benim tepkimdir ve iyi niyetimin kanıtlı göstergesidir.Benim kafa bir yerlere gitmedi valla siz başka yerlere çekiyosunuz
Komik mi?Beyaz balina gibisin![]()
Arkadaş aradı onun yanına gittim.Sen ders çalışıyormusun bakımm burda çene çalıyonnsüt içtinmi süt gelcem yine sütle odana
![]()
Sevmiyorum bu adamları izlemem.0.20-25 arası temsili olarak benim tepkimdir ve iyi niyetimin kanıtlı göstergesidir.Beni gerçekten çok yanlış tanımışsınız.