Aynen aga şükür vallahiTTNet'in sahtekarlığı olarak nitelendirilen, sınırsız internetin sınırı olan bir uygulama. Nam-ı diğer "Adil Olmayan Adil Kullanım Kotası"
Tam olarak sahtekarlık değil. Çünkü TTNet, kapasitesini zorlamamak için bu uygulamayı koymuştur.
Hız kaç olursa olsun, fiber internet olsa bile, aylık indirme 50 GB'ı geçince hız 3 Mbps'e düşer.
Önceden 1 Mbps'ydi, şu ankine şükür vallahi
TTNet'in sahtekarlığı olarak nitelendirilen, sınırsız internetin sınırı olan bir uygulama. Nam-ı diğer "Adil Olmayan Adil Kullanım Kotası"
Tam olarak sahtekarlık değil. Çünkü TTNet, kapasitesini zorlamamak için bu uygulamayı koymuştur.
Hız kaç olursa olsun -fiber internet olsa bile- aylık indirme 50 GB'ı geçince hız 3 Mbps'e düşer.
Önceden 1 Mbps'ydi, şu ankine şükür vallahi
Niye
3 Mbps düşer demişsin ya ben her ay sınırlı internet kullanıyorum. Ve hızı sadece 1.5 mbps.
Ayrıca 50 GB indirme de az mı ? Ben PC'ye aldığımdan beri 50 GB'lık şey indirmemişimdir.
Çekilir dert değil vallahi
3 Mbps düşer demişsin ya ben her ay sınırlı internet kullanıyorum. Ve hızı sadece 1.5 mbps.
Ayrıca 50 GB indirme de az mı ? Ben PC'ye aldığımdan beri 50 GB'lık şey indirmemişimdir.
Isvicre'de tanimadigim birseydir
XanTier post: 1373792' Alıntı:Sizde hep yavaş
Anladım
Niye bu kadar cok mobil'den girdigimi anladiniz sanirim
Sizde degil, bende0.65 Mbps nedir arkadas ya
Niye bu kadar cok mobil'den girdigimi anladiniz sanirim
Ne kadar kötüYakamoz-Asi post: 1373794' Alıntı:Sizde degil bende0.65 Mbps nedir arkadas ya
gundix123 post: 1373816' Alıntı:Ben TTNET kullanmıyorumbendede olur mu ?
XanTier post: 1373822' Alıntı:Tabiiki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?