Adil Kullanım Kotası

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060
İlk kez bu ay yakalandığım saçmalık.

TTNet'in sahtekarlığı olarak nitelendirilen, sınırsız internetin sınırı olan bir uygulama. Nam-ı diğer "Adil Olmayan Adil Kullanım Kotası"
Tam olarak sahtekarlık değil. Çünkü TTNet, kapasitesini zorlamamak için bu uygulamayı koymuştur.

Hız kaç olursa olsun -fiber internet olsa bile- aylık indirme 50 GB'ı geçince hız 3 Mbps'e düşer.
Önceden 1 Mbps'ydi, şu ankine şükür vallahi :D

TTNet'in sahtekarlığı olarak nitelendirilen, sınırsız internetin sınırı olan bir uygulama. Nam-ı diğer "Adil Olmayan Adil Kullanım Kotası"
Tam olarak sahtekarlık değil. Çünkü TTNet, kapasitesini zorlamamak için bu uygulamayı koymuştur.
Hız kaç olursa olsun, fiber internet olsa bile, aylık indirme 50 GB'ı geçince hız 3 Mbps'e düşer.
Aynen aga şükür vallahi :D

Hız kaç olursa olsun -fiber internet olsa bile- aylık indirme 50 GB'ı geçince hız 3 Mbps'e düşer.

3 Mbps düşer demişsin ya ben her ay sınırlı internet kullanıyorum. Ve hızı sadece 1.5 mbps. :D

Ayrıca 50 GB indirme de az mı ? Ben PC'ye aldığımdan beri 50 GB'lık şey indirmemişimdir. :D

Sizde degil, bende
aaaaaaaa.gif
0.65 Mbps nedir arkadas ya
biggrin.gif

Niye bu kadar cok mobil'den girdigimi anladiniz sanirim :D

Canım TTnet
smiley_womaninlove.gif
Cicim TTNet
smiley_womaninlove.gif

@XanTier daha sonradan interneti kesmezler değil mi? :D Ben girmekte zorlandım az önce. :(