Adaya KİM Veda Etti?

acun ünlülere para veriyor. ondan tüm ünlüleri bir bir eledi :))))))))))))))))))) zaten nihatta acunun eski yarışmacısı( fear factora katılmıştı). oda ünlü sayılmaz. beleşe reyting cebi dolduracak :))))))))))))))))

acun ünlülere para veriyor. ondan tüm ünlüleri bir bir eledi :))))))))))))))))))) zaten nihatta acunun eski yarışmacısı( fear factora katılmıştı). oda ünlü sayılmaz. beleşe reyting cebi dolduracak :))))))))))))))))

öyle bir olay olsa ilk mustafa topaloğlu giderdi:D

- - - Ekleme - - -

Çok iyi olmuş oylamada kim almeda yazdıysa Allah ondan razı olsun çünkü izlemiyordum kötüydü demek ki veda etti :)

hayimle cevher kızlardan kötüydü:(

ozaman survivor oturmamıştı kimse hasanı anılı tanımıyordu. onlar tanındıktan sonra aartık ünlülere gerek yok.

inanmadım ben bu sonucu sitede almeda 60 bin takipçisi var begüm 15 bin çok saçma sonuç:( acun 155 trilyon aldı bu sene ünlülerin parası koymaz ona

inanmadım ben bu sonucu sitede almeda 60 bin takipçisi var begüm 15 bin çok saçma sonuç:( acun 155 trilyon aldı bu sene ünlülerin parası koymaz ona

paranız gözü kördür. para paradır. son hafta 3 ünlü gitti finale kalsalar 300-500 bin az para değil.

Almeda 19 yaşındaymış:(

- - - Ekleme - - -

Benden sadece 3 yaş büyük off:D

aman sergen göbeğiyle koşarken bizi yakalayamaz:D biz çoktan yatak odası sınırlarına gireriz:F

Gireriz demi usta:D
images

Forum İstatistikleri

Konular
176,213
Üyeler
8,561
Son Üye
Tekin777