Adam McKay’in Yeni Filmi Don’t Look Up, İnanılmaz Bir Oyuncu Kadrosu İle Geliyor!

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
7 Eylül 2016
Mesajlar
32,077
Reaksiyon puanı
47,696
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
DiCaprio.jpg


2016 yılında The Big Short ile En İyi Özgün Senaryo Oscar’ını kazandıktan sonra geçtiğimiz yıl da Vice ile aynı kategoride Oscar adaylığı kazanan Adam McKay’in, Netflix için hazırladığı Don’t Look Up filminde Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Rob Morgan, Meryl Streep, Cate Blanchett, Jonah Hill, Himesh Patel, Timothée Chalamet, Ariana Grande, Kid Cudi, Matthew Perry ve Tomer Sisley rol alacak.

McKay’in senaryosunu kaleme aldığı Don't Look Up, bir meteorun altı ay içinde Dünya’yı yok edeceğini öğrenen iki uzay bilimcinin hikâyesini anlatıyor. İnsanları yaklaşan yıkıma karşı uyarmak isteyen bu iki uzay bilimci, kötü haberi duyurabilmek için basın turuna çıkıyor.

Don’t Look Up’ın Wag the Dog, Doctor Strangelove ve Network gibi karanlık bir hiciv olduğunu söyleyen McKay, filminin bunların yarısı kadar bile iyi olması hâlinde mutlu olacağını ifade etti.

Deadline’ın haberine göre bugün duyurulan isimlerin büyük bölümü ile kısa sürede anlaşmaya varıldı, fakat Leonardo DiCaprio’nun filmde rol alıp almayacağı yakın zamanda belli oldu. Hem Martin Scorsese imzalı Killers of the Flower Moon’da hem bu filmde aynı dönemde rol alıp alamayacağından emin olmayan DiCaprio, çekim takviminde boşluk açılınca Don’t Look Up’da rol almayı kabul etti. Kusursuza yakın filmografisi ile dikkat çeken ve henüz bir dijital platform filminde rol almayan son isimlerden biri olan DiCaprio, bu filmde birlikte dijital platform tarafına da giriş yapmış olacak.


Kaynak: filmloverss
 
  • Beğendim
Reactions: Dosi

bazinga

Admin
Katılım
1 Şubat 2007
Mesajlar
93,083
Reaksiyon puanı
49,736
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Web Sitesi
izleryazar.com
İnanılmaz ötesi bir kadro. Hala bir Once Upon a Time in Hollywood değil ama ona çok yakın diyebiliriz.

En çok Matthew Perry için sevindim. Kariyeri bitme noktasındaydı ve böyle bir dev kadronun parçası oldu. :Z Kim düşündüyse aklına sağlık, inşallah kimsenin rolü 3-5 saniyelik değildir. :A
 

MEnes

Moderatör
Katılım
18 Ekim 2015
Mesajlar
17,270
Reaksiyon puanı
19,072
Puanı
860
Konum
İstanbul
Oha bu nasıl bir şey... NETFLİX yavaş kardeşim ne gerek var... Adam McKay de ruhunu Netflix'e sattı demek... Aynı şekilde DİCAPRİO da... Aaaah ah umarım Netflix'in rezil filmlerinden biri olmaz diyeceğim de isimler güven veriyor. Hikaye de The Big Short vari belgeselimsi olmayacaktır zaten, ilgi çekici bir senaryo gibi duruyor. Merakla ve çılgın bir merakla bekliyorum...
 
  • Beğendim
Reactions: bazinga

Dosi

Süper Mod.
Katılım
10 Mart 2015
Mesajlar
85,221
Reaksiyon puanı
107,932
Puanı
1,060
Ariana Grande harici harika bir kadro olmuş.
Umarım iyi birşeyler çıkar karşımızda. Genelde bu tarz zengin güçlü oyuncu kadrosuna sahip yapımlar hüsrana sebep oluyor beklenti çok fazla yüksek tutulduğu için.

Matthew Perry için sevindim :D