sadece destereye yazdigim cevaplari oku yeter. konuyu oku diye cagirmadimKız gece gece hiç bombalı senaryo çekemem napacaz burda. ss @pompy okutmadan bırakmaz valla girdik artık konusuna. ss
yılbaşı yayınlanacak dediğin için ben öyle yazmak zorunda kaldım pazartesiyse kolay yani okuruz tabikideBu pazartesi yayınlanıcak
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
beni cagirma. artik bellese calismak yokyılbaşı yayınlanacak dediğin için ben öyle yazmak zorunda kaldım pazartesiyse kolay yani okuruz tabikide
İyi bakalım burayı da sıvayalım madem.anlaşılmayacak bişey yok biraz kendini zorlarsan olayın örgüsünü ıcığını cıcığını yakalıyorsun hemen)
birde @dosimosi özet geçtiki artık itiraz istemiyoruz anlaşılmadı diye)
@destere ile fazla samimisin bu aralar, @Çiğdem- de ben de kıskanıyoruz ona göre, dikkat et hareketlerine.sadece destereye yazdigim cevaplari oku yeter. konuyu oku diye cagirmadimzaten kisaca özetledim fragmani. gerek yok okumana
İyi bakalım burayı da sıvayalım madem.
@Çiğdem- i anladikta sana ne oluyorİyi bakalım burayı da sıvayalım madem.
@destere ile fazla samimisin bu aralar, @Çiğdem- de ben de kıskanıyoruz ona göre, dikkat et hareketlerine.
bundan sonra senin kurtuluşun yok her senaryosuna pompy etiketleyecekmiş seni sen türkçeye çevidikten sonra biz yorum yapıcazbeni cagirma. artik bellese calismak yok
@Çiğdem- i anladikta sana ne oluyor
o benim varligimdan bile haberdar degil. baksana okadar yazdik kaale almadibundan sonra senin kurtuluşun yok her senaryosuna pompy etiketleyecekmiş seni sen türkçeye çevidikten sonra biz yorum yapıcaz
harbiden ona noluyor anlamadım bir kere tipim değil
gece gece beni sesli güldürme
ben pompy icin dedim varligimdan haberi yok diye
Şimdi tam sıvadın işte destere
korkuttun cocugu baksana kayiplara karismisŞimdi tam sıvadın işte destere
Uzak dur @dosimosi'den yoksa topuğuna sıkarım.Forumda gördüğün her bayana asılmak yok öyle müsaade etmeyiz.
Sen de az değilsin ha, beni çağırdın konuya ki @destere'yi yanından uzaklaştırayım diye, cidden bu kadınların entrikalarına akıl sır ermiyor.korkuttun cocugu baksana kayiplara karismis
hadi ordan. seni ne icin cagirdigimi biliyorsun söyletme beniSen de az değilsin ha, beni çağırdın konuya ki @destere'yi yanından uzaklaştırayım diye, cidden bu kadınların entrikalarına akıl sır ermiyor.
Onun bir dediği bir dediğini tutmaz sürekli mod değiştirir fazla ciddiye alma kendisini.hadi ordan. seni ne icin cagirdigimi biliyorsun söyletme beni
ben @destere ile bas edebiliyorum. bir gunumuz hatta bir dakikamiz bir dakikamiza uymaz. bugun iyi anlastigimiz bir zamana denk geldik gerci daha 1 saat önce baska konuda ona asiliyormusum imasi yapip @vadikızı ni tehditle kendine yalanci sahit yapti sojra 10 dakika gecmeden burda konuya cagiran kendisi oldu
almiyorum zaten. yarin yine buz kesilmis yorumlariyla cikar karsimaOnun bir dediği bir dediğini tutmaz sürekli mod değiştirir fazla ciddiye alma kendisini.
Şimdi tam sıvadın işte destere
Uzak dur @dosimosi'den yoksa topuğuna sıkarım.Forumda gördüğün her bayana asılmak yok öyle müsaade etmeyiz.
almiyorum zaten. yarin yine buz kesilmis yorumlariyla cikar karsima
Onun bir dediği bir dediğini tutmaz sürekli mod değiştirir fazla ciddiye alma kendisini.
Orda Çiğdem'in seni, benim de dosi'yi kıskandığımı ima etmiştim lafı nereye getirmiş fesat.anlıyorum anlıyorum senizaten deminki pottan sonra böyle sert bir racon kesmen şarttı) yoksa karizmayı düzeltmek bayağı zamanını alacaktı
bir yere kaçtığım yok vikings e daldım aslaug um beni bekler orda)
maşallah hemen dedikoduyada başlamışsınız)
tekrarliyayim. cigdemi anladikta sen ne alaka ?Orda Çiğdem'in seni, benim de dosi'yi kıskandığımı ima etmiştim lafı nereye getirmiş fesat.
Seni çekiştirmek bir zevk bizim için.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?