Adalet Peşinde 19.Bölüm

Kız gece gece hiç bombalı senaryo çekemem napacaz burda. ss @pompy okutmadan bırakmaz valla girdik artık konusuna. ss

anlaşılmayacak bişey yok biraz kendini zorlarsan olayın örgüsünü ıcığını cıcığını yakalıyorsun hemen :))
birde @dosimosi özet geçtiki artık itiraz istemiyoruz anlaşılmadı diye :))

anlaşılmayacak bişey yok biraz kendini zorlarsan olayın örgüsünü ıcığını cıcığını yakalıyorsun hemen :))
birde @dosimosi özet geçtiki artık itiraz istemiyoruz anlaşılmadı diye :))
İyi bakalım burayı da sıvayalım madem. :A

sadece destereye yazdigim cevaplari oku yeter. konuyu oku diye cagirmadim :D zaten kisaca özetledim fragmani. gerek yok okumana :F
@destere ile fazla samimisin bu aralar, @Çiğdem- de ben de kıskanıyoruz ona göre, dikkat et hareketlerine. :A

bundan sonra senin kurtuluşun yok her senaryosuna pompy etiketleyecekmiş seni sen türkçeye çevidikten sonra biz yorum yapıcaz :)

harbiden ona noluyor anlamadım bir kere tipim değil :)
o benim varligimdan bile haberdar degil. baksana okadar yazdik kaale almadi :F

@Çiğdem- talibim çoğaldı artık @Bully de bana asılıyor foku yedik :)) kızlarla başedemiyordum şimdi erkekleri sardık başımıza :))
gece gece beni sesli güldürme :F
daha bugun cigdem @xemrexxx ile senin hakkinda yazmisti. simdi sira @Bully .
kac kurtar kendini :D

@Çiğdem- talibim çoğaldı artık @Bully de bana asılıyor foku yedik :)) kızlarla başedemiyordum şimdi erkekleri sardık başımıza :))

pot kırdı ya şimdi görmezden geliyor biliyorki buraya uğrayınca cevap verecek bişey bulamayacak :))
ben pompy icin dedim varligimdan haberi yok diye

pot kırdı ya şimdi görmezden geliyor biliyorki buraya uğrayınca cevap verecek bişey bulamayacak :))

gece gece beni sesli güldürme :F
daha bugun cigdem @xemrexxx ile senin hakkinda yazmisti. simdi sira @Bully .
kac kurtar kendini :D
Şimdi tam sıvadın işte destere :F

Uzak dur @dosimosi'den yoksa topuğuna sıkarım. :A Forumda gördüğün her bayana asılmak yok öyle müsaade etmeyiz. :A

Sen de az değilsin ha, beni çağırdın konuya ki @destere'yi yanından uzaklaştırayım diye, cidden bu kadınların entrikalarına akıl sır ermiyor. :A
hadi ordan. seni ne icin cagirdigimi biliyorsun söyletme beni :A
ben @destere ile bas edebiliyorum. bir gunumuz hatta bir dakikamiz bir dakikamiza uymaz. bugun iyi anlastigimiz bir zamana denk geldik gerci daha 1 saat önce baska konuda ona asiliyormusum imasi yapip @vadikızı ni tehditle kendine yalanci sahit yapti sojra 10 dakika gecmeden burda konuya cagiran kendisi oldu :A

hadi ordan. seni ne icin cagirdigimi biliyorsun söyletme beni :A
ben @destere ile bas edebiliyorum. bir gunumuz hatta bir dakikamiz bir dakikamiza uymaz. bugun iyi anlastigimiz bir zamana denk geldik gerci daha 1 saat önce baska konuda ona asiliyormusum imasi yapip @vadikızı ni tehditle kendine yalanci sahit yapti sojra 10 dakika gecmeden burda konuya cagiran kendisi oldu :A
Onun bir dediği bir dediğini tutmaz sürekli mod değiştirir fazla ciddiye alma kendisini. :A

Şimdi tam sıvadın işte destere :F

Uzak dur @dosimosi'den yoksa topuğuna sıkarım. :A Forumda gördüğün her bayana asılmak yok öyle müsaade etmeyiz. :A

anlıyorum anlıyorum seni :) zaten deminki pottan sonra böyle sert bir racon kesmen şarttı :)) yoksa karizmayı düzeltmek bayağı zamanını alacaktı :)

almiyorum zaten. yarin yine buz kesilmis yorumlariyla cikar karsima :)

bir yere kaçtığım yok vikings e daldım aslaug um beni bekler orda :))

Onun bir dediği bir dediğini tutmaz sürekli mod değiştirir fazla ciddiye alma kendisini. :A

maşallah hemen dedikoduyada başlamışsınız :))

anlıyorum anlıyorum seni :) zaten deminki pottan sonra böyle sert bir racon kesmen şarttı :)) yoksa karizmayı düzeltmek bayağı zamanını alacaktı :)

bir yere kaçtığım yok vikings e daldım aslaug um beni bekler orda :))

maşallah hemen dedikoduyada başlamışsınız :))
Orda Çiğdem'in seni, benim de dosi'yi kıskandığımı ima etmiştim lafı nereye getirmiş fesat. :A

Seni çekiştirmek bir zevk bizim için. :))

Forum İstatistikleri

Konular
173,047
Üyeler
8,483
Son Üye
justking