Adalet Peşinde 15.Bölüm

@Harunnn60 sattı pompyı ayoll antilik yapıor ama pompy okadar iyiniyetli bir çocukki mayıskralının sohbet programında harunu sevdiği üyelerden gösterdi harunda utanmada yok ayoll
Sen ilk önce forumda ki bayan üyelere sahip çık. dizİkolik ? almila? nisa ? kala kala 3-4 kişi kaldınız.

He birde yakında sana benzeyen yeşil gözlü birisi gelebilir. o zaman sana by by diyeceğiz.

Sen ilk önce forumda ki bayan üyelere sahip çık. dizİkolik ? almila? nisa ? kala kala 3-4 kişi kaldınız.

He birde yakında sana benzeyen yeşil gözlü birisi gelebilir. o zaman sana by by diyeceğiz.
sahip çık dediğin kişi dişi sinekleri oklavayla kovalıyor
kime sahip çıkmasını söylüyorsun ?
adresin yanlış ?
bak bana diyebilirsin kızları hıgathanın şerrinden koru diye tüm çabamı sarfediyorum ama yinede kızlar kaçıyor hogathadan elde kalanlarda onun gibi şirret
)

hahah aa tek birhuyu değişmiyor ayoll destere sen yokken forumda harun bayram yapıyor sen gelince huzuru kaçıyor

olmasada olurda shakira gibi bir kızı sahipsiz bıraktı yarışmada
kız elenirse tüm kabahat lady gganın
)

@Harunnn60 kaçmadan önce TWD yi hangi siteden izleyebiliyoruz bari onu söyleyeydin
@Çiğdem- bir site söyledi o da virüslümüdür nedir beni rus kızlarına kadar yönlendirdi o siteden devam etsem kötü yola düşeceğim

hahahah sanada iyilik yaramıyor beee
ilk 2 bölüm o sitede var ama 3 ve 4.bölümleri bende bakamadım twd yorum konusunda izleyenlerden isteyelim yada @mrt-06 @cookies falan link bulur @DarkLeqenD falan 3 ve 4. bölümleri

hahahah sanada iyilik yaramıyor beee
ilk 2 bölüm o sitede var ama 3 ve 4.bölümleri bende bakamadım twd yorum konusunda izleyenlerden isteyelim yada @mrt-06 @cookies falan link bulur @DarkLeqenD falan 3 ve 4. bölümleri

ben 35 site denedim hepside var gibi gösteriyor açıyorum boş video yok o arada reklamınıda yapmış oluyor siteler ama küfürüde bol bol yiyorlar benden