Adalet Peşinde 15.Bölüm

@Harunnn60 sattı pompyı ayoll antilik yapıor ama pompy okadar iyiniyetli bir çocukki mayıskralının sohbet programında harunu sevdiği üyelerden gösterdi harunda utanmada yok ayoll :A :A :A
Sen ilk önce forumda ki bayan üyelere sahip çık. dizİkolik ? almila? nisa ? kala kala 3-4 kişi kaldınız. :A
He birde yakında sana benzeyen yeşil gözlü birisi gelebilir. o zaman sana by by diyeceğiz. :F :F

Sen ilk önce forumda ki bayan üyelere sahip çık. dizİkolik ? almila? nisa ? kala kala 3-4 kişi kaldınız. :A
He birde yakında sana benzeyen yeşil gözlü birisi gelebilir. o zaman sana by by diyeceğiz. :F :F
sahip çık dediğin kişi dişi sinekleri oklavayla kovalıyor :) kime sahip çıkmasını söylüyorsun ? :) adresin yanlış ?
bak bana diyebilirsin kızları hıgathanın şerrinden koru diye tüm çabamı sarfediyorum ama yinede kızlar kaçıyor hogathadan elde kalanlarda onun gibi şirret :))

hahah aa tek birhuyu değişmiyor ayoll destere sen yokken forumda harun bayram yapıyor sen gelince huzuru kaçıyor :A
ben sana edanın sözünden bişey hatırlatırım bir dizide duydum emir berkenin oynadığı dizide hiç bir gerçek sonsuza kadar saklı kalmaz @Çiğdem- @destere

@Harunnn60 kaçmadan önce TWD yi hangi siteden izleyebiliyoruz bari onu söyleyeydin :) @Çiğdem- bir site söyledi o da virüslümüdür nedir beni rus kızlarına kadar yönlendirdi o siteden devam etsem kötü yola düşeceğim :)

@Harunnn60 kaçmadan önce TWD yi hangi siteden izleyebiliyoruz bari onu söyleyeydin :) @Çiğdem- bir site söyledi o da virüslümüdür nedir beni rus kızlarına kadar yönlendirdi o siteden devam etsem kötü yola düşeceğim :)
hahahah sanada iyilik yaramıyor beee :F ilk 2 bölüm o sitede var ama 3 ve 4.bölümleri bende bakamadım twd yorum konusunda izleyenlerden isteyelim yada @mrt-06 @cookies falan link bulur @DarkLeqenD falan 3 ve 4. bölümleri :F

hahahah sanada iyilik yaramıyor beee :F ilk 2 bölüm o sitede var ama 3 ve 4.bölümleri bende bakamadım twd yorum konusunda izleyenlerden isteyelim yada @mrt-06 @cookies falan link bulur @DarkLeqenD falan 3 ve 4. bölümleri :F

ben 35 site denedim hepside var gibi gösteriyor açıyorum boş video yok o arada reklamınıda yapmış oluyor siteler ama küfürüde bol bol yiyorlar benden :)