Adalet Peşinde 14.Bölüm

Holding patronu toronu Durum holding bir aile şirketi ama hemşire cinayetiyle ceren komiser komadan çıktıktan sonra peşine düşer ve o çalıştığı hastahaneyi yakıyor insanların arşivini görmesi için periler konseyi araştırır ve hem bu betüşün başının dertte olduğu için periler konseyi koruma talep eder periler konseyi ve mit bu durumu araştırır serdar abi ve ekibini dosyayı hemşirenin rüşvet aldığı ve ölen bir bebek mezarı açtırır polis savcılık emriyle dna ortaya çıkar doğru o yatılı okulun başı ciddi tehlikede kanıt bulamadan durmaz zeynep
gerekirse dna demi bu soruşturmayı yürüten polis Aziz müdürün ekibi o satmaz ekibini daha önce satmışlığı var Aziz müdürün elimde cdleri var internete yayarım kerem amirin ekibi sağkolu barış başkomiser ve onun sevgilisi ceren komiser aziz müdürün cd leri varmış rüşvet cdsi ve uygunsuz fotoğrafları varmış bazı nüfuzlu iş adamlarında bu çok tehlikeli periler konseyi bir bu eksikti budefa ekip büyük tehlike altında eda hiç bir gerçek sonsuza kadar saklanmaz @Çiğdem- @Harunnn60 @cookies Adalet peşinde 18 kasım cuma fav10nette heyecanlı 15.bölümüyle

Son düzenleme:
Oyuncaklar dünyasının yeni baş perisi Nana olucak kararı çıkar ama sorun şudur hakanla evlidir ama betüş yüce konseyle konuşup İkna eder yüce konsey Nana artık hem dünyanın korucususunun şokerden hemde baş perisin oyuncaklar ülkesinin eşinle gurur duy hakan
Betüş ama dikkatli ol her zaman yanındayız kızım edada sağol yüce konseyle konuştuğun için benim ekibim arıyor şoker ve ekibini eda buldum plütonda orası neyden yapılıyor buzdan eyvah ilaydayı canlandıracak yandık anahtar çocuk olayı yine o kim
buzlar kraliçesi evreni ele geçirmek istiyen birisi oyuncakten şoker yağmuru ona götürdü ama beni kurtaran başka gezegenden lider adayları beni kurtardı ve onların gezegenleri ceza olarak dondu balyoz ölmüştü olympus gezegeninde ailesi intikam almaya gelmesin şoker bu yapar o gezegendeki hareket oyüzden hemen onu periler konseyine haber vermem lazım artık ne eski periliçenin gücü var nede perihanı yakalayıp anneannemi içinden çıkarmak lazım
yoksa kötü güçler amacına ulaşıcak Anneanne buraya kadar teyzemin doğurmadığı dördüzler doğmuş olsun işte sana asıl ceza bu olucak hemde sen uyurken ve Eda bu sihir cadı yaptı ve panzehir koyar eski periliçeye sihrini verir eda Yargıç peri Duduya iyi ceza verdin vallahi billahi 4 peri çocukla uğraşmak zordur merak etme ikiz yumurta kardeşi şimdimi etkisini gösterdi bir dördüz daha geliyor sadık bayılır betüş hamile @Çiğdem- toplamda 7 çocuk yok artık bunu bilmiyordum @Çiğdem- @Eskici Adalet peşinde 18 kasım cuma heyecanlı bölümüyle geliyor 15. bölümü bomba gibi geliyor