Adalet Peşinde 14.Bölüm

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,380
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
14.Bölüm
Kara şeytan polise kurduğu tuzağa kendi düşüyor mezarlıktan kurtarıp kerem amir ve ekibi ceren komadadır
Hasan cabbar kaloğlunun ne olduğunu anlamıyan çetenin lideri
bu kimin işi bilmiyorum ama ödeticem bunlara
cemin evini soyacakten dudunun müdahalesiyle kurtulur cem Betüşün sihriyle kötülüklerini içinden aldı kötü düşüncesi bile kaldı iyi düşünmeyi öğretti dudu ilk önce işkence etti hırsıza
Deniz kara şeytanın ölümünden sonra tecavüze uğruyor ceren komiser hastahane komada olan çocuk ve gençlere tecavüz yapan bir Cerrah çocukları bile hastahanenin cerrahı ve başhekimi ve ekibindeki bütün erkekler ve içinde belediye başkanının yeğeni meclisten bir kaç kişi sağlık bakanlığı ve iç işleri bakanıda
belediyenin içindede var
periye Tuzak Dudunun büyüdüğü gezegenin baş düşmanı olan gezegen öyle bir tuzakla basının eline düşer Denizin ortasında metresiyle yakalanan bedri peri
Fuhuş çetesi sen bana bulaşırsın ha al seyret televizyonu
Eda gariplikler dönüyor başımız belada yönetim artık Anneden kıza geçecek bir sistem buna PEMBELİZM ÇAĞI GELİYOR
MERZUKA PERİ Devlete savaş açıyor
konseyi bu dünyadaki karışıklığı ve barışı sağlamak için betüşü görevlendirir ama periler betüşü biliyor Bunun için betüşten özel bir ekip ister ailesini sihirler bir tek onlar betüş olduğunu bilecek ve arkadaşları çocuklarının arkadaşlarını sihirleyip o yeni halini betüşe zannedicek bir tek periler konseyi bilecek eskihalini ve ortadoğudaki savaşı bitirmek ve dünyadaki emperyalist ve faşist anlayışı bitirmek demokrat ve barışçıl bir dünya getirmek yoksa dünya galaksinin emriyle sınırlar ve bayraklar gidecek adı sadece dünya olucak bu cadı ilk önce öyle bir büyü yaparki Suzan ve zeyno toprağın babasına aşık olur toprağın babasıda
Buna sinirlenen dudu Perihanın ruhuna Periliçenin sihri çalınmıştır Perihan tarafından ve Dudu dünyada bir tufan yaratır bunun adı Kartal Tufanı diğer adıyla bide yağmurun bir an buza dönmesi hortumun çıkması bide türkiyede özellikle istanbula Giresunda kadın sığınma evine yapılan bombalı saldırı Giresunu karıştırır. DENİZ Komada kalmış komada tecavüz edilmiş ve hamile kalmış komada ve kızı komadayken başhekim kesmiş kanları temizlemiş güvenlik kameraları ve hard diskler yakılmıştıl adli tıp raporu kayıp bir bebek cesedi doğmamış bide bide parçalara bölünmüş bir kadının kafasını bulmuşlar kimliği yok hastahaneye giriş kaydı yok silinmiş çünkü. Giresunda erkeklerle girdiği savaş aile reislerinin yaptığı cinayetler en sonunda belediye baskına uğrar
14.bölümün sonu

Son düzenleme:
Son düzenleme:
aaa kara şeytanda öldü demek @pompy :(

ayy birde giresundan ne istiyorsun sen ayoll yine bombalı saldırı olmuş :F

2000'li yıllarda doğmama rağmen sihirli annemin ilk versiyonunu bilirim. 2005-2006 versiyonunu izlemiştim diğer sezonlarda tekrarlar sayesinde tamamlamışım efsane diziydi benim en çok sevdiğim sezon betüşün yüzünün çalındığı zamanlardı o zamanda merzuka peri ön plandaydı onu çok severdim en sevdiğim karakter diyebilitim burada kullanmanda iyi olmuş ama kara şeytanı çıkaramadım aenin yaratığın bir karakter mi yoksa öyle bir karakter var mıydı :D Emeğine sağlık @pompy

cadı olayına nediyorsun @emree-29 @Çiğdem- @destere

mayonez kuş pisliğnden yapılmıyorki yoğurt ve kremadan yapılıyor yumurtanın beyazını kullanıyorlar pişirip @Çiğdem- aylinde bana aynı şakayı yapmıştı ceydadan dolayı

@Çiğdem :D

@Çiğdem-

2000'li yıllarda doğmama rağmen sihirli annemin ilk versiyonunu bilirim. 2005-2006 versiyonunu izlemiştim diğer sezonlarda tekrarlar sayesinde tamamlamışım efsane diziydi benim en çok sevdiğim sezon betüşün yüzünün çalındığı zamanlardı o zamanda merzuka peri ön plandaydı onu çok severdim en sevdiğim karakter diyebilitim burada kullanmanda iyi olmuş ama kara şeytanı çıkaramadım aenin yaratığın bir karakter mi yoksa öyle bir karakter var mıydı :D Emeğine sağlık @pompy

@Çiğdem-
hahahh aaa biliyorum @pompy ama ben sevmiyorum işte karşımdada yemeyin sakın :F

@Çiğdem-
Ona ben haber vericektim ama dizim başladı ve onu görünce daldım o bir şakadır yumurtanın beyazından yapılıyor pişirip blendera koyuyorlar dedim @Çiğdem- e yapılan şaka

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cadı laranın eski eşi betüşten intikam almak istiyor ondan dolayı zannediyor Hindistan da cadı inek eti satmış Türk kasabına o bir dahaki bölüm emir Hindistan'daki iyilik perilerini yakalayıp sihirle kötü yapmak berk bundan şüphelenir laraya periliçe söyler hedef betüş Betüş periler konseyi ve sihirli Adalet mahkemesinde bitmeyen dava Türkanın eşi darbeci terör örgütündendir
Ve dudu plajda baktığı zannettiği kıza
Tacinin çalıştığı dudunun aldattığı zannetiği hemşireye eşi şiddet uyguluyormuş Taci çıktıktan sonra Avm de çıkan yangın aslında sabotajmış
Adalet Peşinde artık her cuma fav10 da @Çiğdem- @Harunnn60 @eskici