Ay ben buna güldürdün atmışım, ama ne olduğunu bilmeden. Doğru, ucunda para olursa her şey olurlar.E sende tabiki yani.
Ay ben buna güldürdün atmışım, ama ne olduğunu bilmeden. Doğru, ucunda para olursa her şey olurlar.E sende tabiki yani.
Okuma tabi sen.Ay ben buna güldürdün atmışım, ama ne olduğunu bilmeden. Doğru, ucunda para olursa her şey olurlar.
Ne yapıp ne edip yine şuraya bağladın ya, helal olsun.Okuma tabi sen.
Evet işte A*as kadından kadına koşan bir adam, Ayşem de gururlu bir avukatken gurursuz bir adamın metresi oluverdi bir bölümde.
Ay Beril Pozam, Akrep'te oynuyordu kendi üzerinden küçük bir örnek verdim sen de.Ne yapıp ne edip yine şuraya bağladın ya, helal olsun.
Burada biraz daha fazla andırıyor, ama bir Hülya Avşar asla olamaz.
İdil'i pek sevmedim burada. Böyle geri planda kalacağı (öyle görünüyor) bir diziyi niye kabul etmiş acaba?
Geri planda kalır diyordum ama baya baya gözüktü bu bölüm. Poyraz'ın komadaki babaannesine "kayınvalidecim" falan diyor. Poyraz&Haziran aşkına engel olmak için her şeyi yapar.E sende tabiki yani.
Ayşem her şeyden vazgeçer ama metreslikten asla!Geri planda kalır diyordum ama baya baya gözüktü bu bölüm. Poyraz'ın komadaki babaannesine "kayınvalidecim" falan diyor. Poyraz&Haziran aşkına engel olmak için her şeyi yapar.
Bak bu çok doğru.Ayşem her şeyden vazgeçer ama metreslikten asla!
Metresi kaçaymış?Ayşem her şeyden vazgeçer ama metreslikten asla!
A*as fakir adam, ucuzdur.Metresi kaçaymış?
Görünüşü tam kötüydü, ama karakteri iyi gibi duruyordu. Haziran'ın sırrını öğrendi, arada kullanır. Tam seveceğim karakter.Birazcık andırıyor, ama benzemiyor bence.
Bu arada favori karakterim Nehir oldu.
Hülya Avşar'ın kayıp ikizi demek yeniden sahalarda. İdil de gıcık ve garip bir karaktere benziyor, aynı Ayşem.
Ayşem başta annesine destek veren onurlu gururlu bir avukattı, sonra A*as herifine bir metres oldu anne sevgisi de 0Ayşem nasıl bir karakterdi bilmiyorum ama İdil gıcığın gıcığı
Dizinin MetresiAyşem nasıl bir karakterdi bilmiyorum ama İdil gıcığın gıcığı
Poyraz ve Haziran'ın başına bir dertte İdil olacak gibi.Ayşem nasıl bir karakterdi bilmiyorum ama İdil gıcığın gıcığı
Ayşem başta annesine destek veren onurlu gururlu bir avukattı, sonra A*as herifine bir metres oldu anne sevgisi de 0
Dizinin Metresi
Poyraz ve Haziran'ın başına bir dertte İdil olacak gibi.
Herkes göründüğü gibi değildir.Neyy abuuu
abuu
ay evet ya İdile fena sinir oldum he
BuradanAyşem her şeyden vazgeçer ama metreslikten asla!