Ada Masalı'na Senarist Takviyesi!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,319
Puanı
1,060
ada-masali-2-dsr2_cover.jpg

Star TV'nin sevilen dizisi Ada Masalı'na senarist takviyesi!

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz'un paylaştığı yapımın dün akşam yayınlanan 3. bölümüyle birlikte, Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak'tan oluşan senaryo ekibine Emine Yıldırım (Menajerimi Ara) ve Dilek İyigün (Erkenci Kuş, Sen Çal Kapımı) da dahil oldu.

Ada Masalı, yeni bölümleriyle her Salı 20.00'de Star'da!

20210630_004424.jpg

Dizi tutmadı, hatta bu yaz başlayan hiçbir dizi tutmadı AMİ dışında, Eylül de yolcu.

Iyi bir takviye yapıldığını düşünüyorum dün yayınlanan bölüm ilk iki bölüme göre daha eğlenceli , güzeldi.

Maçlar bittiğinde ve Maraşlı final yaptığında rahat 6 - 7 reytinge çıkacağını düşünüyorum.Umarım yeni sezonda da devam eder.:)

Iyi bir takviye yapıldığını düşünüyorum dün yayınlanan bölüm ilk iki bölüme göre daha eğlenceli , güzeldi.

Maçlar bittiğinde ve Maraşlı final yaptığında rahat 6 - 7 reytinge çıkacağını düşünüyorum.Umarım yeni sezonda da devam eder.:)
Ben nedense bundan ziyade baht oyununun daha uzun süreceğini düşünüyorum

Böyle çok senaristli işleri hiç sevmiyorum bu kadar senarist sanki muazzam bir konusu var

Olumlu bir değişiklik gibi duruyor şimdilik. Tek sorun Dilek İyigün'ün yazdığı diziler. Özellikle de SÇK.