"Adını Feriha Koydum"un Yapımcısından Şok Açıklama

Dizinin yönetmeni twitterda "Ölenle ölünmez" yazarak Hazal Kaya'nın diziden çıkacağını doğrulamış oldu !

Bnce asil Dizi simdi basladi, Vahide Gördümü Final Bölümünde döndürürler ve Bidahaki sezon Vahide Gördümle birlikte o Heyecan devam eder .... izleyeci nekadar sacmaladilar dese bile ayni zamanda dizi devam etsin diye twitt atiyorlar ;D Yani Dizi Reyting kayinina degil devam eder, Dizinin kalIcI bi Kitlesi var, Herkez eve geldiginde Cuma aksamlari alisik olduklari gibi Adini Feriha Koydumu izleyecek ... Hazal Kaya da Diziden cikmaz sonucta dizinin adi = Adini "FERiHA' Koydum yani dizinin basrolu zaten Hazal Kaya 😉))) Dizi bence dahada süper olacakkk <3

dizinin senaryosu müthiş derecede saçmalayacak geniş aile gibi olacak sonu 3 yıl ileri atladılar zaten ordan kaybetti

Bu zaman kadar attığın yorumlardan en çok buna katıldım:D(Geniş Aile gibi)

- - - Ekleme - - -

Hazal Kaya yoksa o dizi 5 reytingi geçerse çıksınlar Beyaz Showa göbek atsınlar:D

Hazal Kaya'nin gelecek sezonda olup olmayacagi gelecek günlerde belli olacaktir..

Hazal Kaya gelecek sezon dizide yer alacak. Gelecek hafta sezon finali zaten ne ara çocuk olacak da ölecek?