"Adını Feriha Koydum"un Yapımcısından Şok Açıklama

Ben de müzigi çok begeniyorum.. Vahide Gördüm'ün dönüsüyle heyecan kaldigi yerden devam edecektir..

Ve ben inanıyorum ki Vahide Gördüm diziye döndüğü zaman dizi daha da güzelleşecek.Ama hala kesin bir şey bilmiyoruz arkadaşlar.Bakalım haber gerçekten doğru mu

Ben de müzigi çok begeniyorum.. Vahide Gördüm'ün dönüsüyle heyecan kaldigi yerden devam edecektir..
Keşke 3 yıl ireliye alınmasaydı ve bu bölüm Sezon Finali olsaydı. 3 yıl ireliye alındığına göre okul sahneleri bitmişdir. Ama ben okul sahnelerini çok severim. Umarım bu 3 yıl ireliye alınma rüya olur
1 bölümlük bir rüya
Vahide Gördüm yeni sezonda en iddialı dizisiyle FOX'da olacak unutmayın!
O da Medyapımın dizisi. Eğer devam kararı aldıysa bu dizi Eylül 2013`e ertelenebilir

Ve resmi açıklama geldi. Show tv ekranlarında cuma akşamları ekranlara gelen ve televizyona damgasını vuran "Adını Feriha Koydum" yeni sezonda da ekranlarda olacak.

Dizinin yayıncı kuruluşundan gelen açıklamaya göre proje 22 haziran'da sezon finaline girecek.

Yeni yayın sezonundada ekranlarda olacak olan dizinin yeni sezona hangi tarihte start vereceği önümüzdeki günlerde açıklanacak..

Pek sanmam. FOX medyapımla anlaştı ve o dizinin oyuncuları da çok iddialı. FOX hayatta bırakmaz!

- - - Ekleme - - -

Resmen saçmalık bu, yeni sezonda dibe vuracaktır, aynı Umutsuzlar gibi %5,00 alır en fazla

Pek sanmam. FOX medyapımla anlaştı ve o dizinin oyuncuları da çok iddialı. FOX hayatta bırakmaz!

- - - Ekleme - - -

Resmen saçmalık bu, yeni sezonda dibe vuracaktır, aynı Umutsuzlar gibi %5,00 alır en fazla

Gelecek sezon bence daha da yükselir..

FOX kimki Medyapım yapıyor iki diziyide. Adını Feriha Koydum devam edecekse ya doktor projesi ertelenir ya da başka oyuncular olur

Nefret ettim şimdi bu Afk dan
Vahide Gördüm oynuyacaktı doktor dizisinde ya inşallah afk de oynamaz

Hazal Kaya doğumda ölecekmiş bebeğin adını Feriha koyacaklarmış