"Adını Feriha Koydum"un Yapımcısından Şok Açıklama

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,264
Puanı
1,061
Show TV'nin sevilen dizisi "Adını Feriha Koydum"un yapımcısı Fatih Aksoy, bu sezon sona ereceği söylenen dizinin finaliyle ilgili bir soruya, "Ben böyle bir şey söylemedim, 'Adını Feriha Koydum'un final yapacağını nereden çıkardınız?" cevabını verdi. Yapımcı Fatih Aksoy'un bu açıklaması 29 Haziran'da final yapacağı söylenen dizinin gelecek sezon da devam edeceği anlamına mı geliyor?
Bu konuyla ilgili bilgi aldıkça dizifilm.com'dan duyuracağız...

Yalan haber, Hazal Kaya kendi açıkladı final yapacağını...

Show TV iç yapımlardan biri tweet attı:

"Evet! Artık kesin! Adını Feriha Koydum yeni yayın döneminde de devam ediyor!!! Sezon finali yapmaya karar verilmiş!"

Yalandır.Hazal Kaya yeni sezonda yeni dizide olacak anlaşma imzalamış Feriha'sız nasıl devam edecek

Show TV iç yapımlardan biri tweet attı:

"Evet! Artık kesin! Adını Feriha Koydum yeni yayın döneminde de devam ediyor!!! Sezon finali yapmaya karar verilmiş!"

reytingler iyi gelince caydılar heralde seneye büyük bi şok yaşarlar

Büyük şok gerçekten. O kadar tebrik ettik reytingler iyi giderken bitiriyorlar diye ama Med Yapım'ın diğer işleri çöküşe geçince iyi gideni devam ettirelim dediler herhalde. Oyuncuların yeni projeleri var o ne olacak ?

Bu süper bir haber ama 3 yıl ireliye alınmasaydı keşke. Dizinin en çok üniversite sahnelerini severdim. O olmasa nasıl olacak?

gülmekten alamadım kusuru bakma ama çocuk oyuncagimi bu elbette düser ab de ve totalde liderli kaybeder show tv bakti gördü çarsamba gitti cuma gitmesin die böle bisi düsünüosa cumada gitti simdiden geçmis olsun

Vahide Gördüm umarım oynamaz Private Practice versiyonunda oynayacaktı

Eğer kesinleşmiş bir devam etme söz konusuysa bize de izlemek düşer.Adını Feriha Koydum bölümlerle kendini toparlayabilirse reytingleri eşit miktarda gitmeye devam edecektir.Çünkü belirli bir izleyici kitlesi bulunuyor.

Süper oldu bu, kesinlikle izlerim..

dizinin senaryosu müthiş derecede saçmalayacak geniş aile gibi olacak sonu 3 yıl ileri atladılar zaten ordan kaybetti

Bence karar versinler artık. Bir dizi ne kadar uzarsa seyirci o kadar bıkıyor..

@capslock Bence hikaye daha bitmedi.. Asil hikaye simdi basliyor..

Benim bu dizinin fanatiği arkadaşım var, o bile saçmaladı dedi, 3 yıl ileri alınmasıyla.
Ben izlemiyorum ama arkadaşım iyi bilir.

Uzayan birçok dizi var ama izleyicileri hemen hemen sabit duruyor.Bence bu dizide izlenmeye devam edecektir.

Nedense her zaman her kes saçmaladı dedikde dizinin saçmaladığını ben de farkederim. Ama Adını Feriha Koydum`da nedense hiç bir zaman saçmalama olduğunu farketmedim. Ayrıca söylemeden yapamayacağım Adını Feriha Koydum ve Aşk-ı Memnu dizileri bana göre şimdiye kadarki en güzel müziğe sahip diziler