'Adım Farah'a Yeni Oyuncu! | FOX

evet behnam hic cekilmiyor. sevenleri ayirmasi basli basina rahatsiz edici bir durum. fakat, oyuncuyu takdir etmeli - iyi oynuyor....
sahneleri dolayli performansini begendim.

numan cakir :
begenirim oyunculugunu :)

ilk, kaledeki yalnizlik filminde izlemistim.
dizi olarak , benim adim gultepe ,
sevkat yerimdar , en son ise - ariza
da izlemistim yanilmiyorsam.

onceki mesajda da dedigim gibi, bence iyi bir katilim dizi adina.
Aynen Feyyaz Duman çok iyi oynuyor ya

• Beğendim
Reactions: Dante
Bence de tam yazdığın gibi birisin ama forumda bunu pek göstermiyorsun gibi geliyor bana. :D

Hiçbir yerde göstermiyorum. :D @xemrexxx in de algılarıyla iyice foka sardı bu durum ama düzeltmeye başladım. :A
Heyatım serhat göstereceğini gösterdi tüm millete daha napsın :A
------

Aaaa ne mana ayol niye öyle dedin??
------

Senin koynuna bundan beterleri giriyormuş diyolla?? 😱
Algı bnm işim sen beceremezsin girme o konulara :A

Nasıl yani? 😱 @serhatt ne diyor bu Emre 😱

Sana gününü göstereceğim bekle sen. :Z

Ben yapınca kimin işiymiş göreceksin hadi bakalım. :A
------

İnanıyor musun dediklerine, sence mantıklı mı? :A
Ayol Faruk @forumdashla evlenip memnun kalmadığını anlatan en az 500 mesajı var :A Harun ve keremle 3lü takıldığını kaç kere anlattı, sıvacılara uygunsuz mesajları da ortada ne diyeyim artık buradan dönmez algı işe yaramaz :A

Ayol Faruk @forumdashla evlenip memnun kalmadığını anlatan en az 500 mesajı var :A Harun ve keremle 3kü takıldığını kaç kere anlattı, sıvacılara uygunsuz mesajları da ortada ne diyeyim artık buradan dönmez algı işe yaramaz :A
Forumdash hakkında dediklerimin hepsi goygoydu. Diğer şahıslarla alakalı asla bir şey demedim, sen konuştun bende deli eyler gibi eyledim. :A

Ona mesajlarını okuyanlar karar versin :A

ayol özgür ve marul kafayla fotoların var, marulun idolü kırgın çiçek kemal daha nolsun :A

Fotoyu da inkar edecek değilsin herhalde :A
Niye inkar edeyim ki? Biz tanıştık ve arkadaş olduk bu samimiyetin altında art niyet arayan sensin. :F @Yakamoz-Asi