Senin düşüncelerini merak ediyorum?
Belki Emre'den sonra
Senin düşüncelerini merak ediyorum?
Why?Belki Emre'den sonra
Sana sormuyoruz ki, direk koynuna atıyoruz olay bitiyor.
Harikasın direkt at @serhatt ın koynunaSen ve @xemrexxx 'ye ayak uyduruyorum gerci size yetiṣmek mümkün değilde.
Aaaa ne mana ayol niye öyle dedin??Because when I speak, people get hurted with my words.
Senin koynuna bundan beterleri giriyormuş diyolla?? 😱Harikasın direkt at @serhatt ın koynuna
Neyse arkadaşı varsa uzun saçlı yapılı onu da @Carpe Diem e yapabilirsinn @Angelica da sever partnerinün saçınu çekmeyi :aa
Aaaa ne mana ayol niye öyle dedin??
------
Senin koynuna bundan beterleri giriyormuş diyolla?? 😱
Saçmalama ayol burada biz bize konuşuyoruz ve kimsenin alınacağı şeyler yok şuan ortada.Ben konuṣunca millet alınıyor, o yüzden fikir belirtmeyeyim.
Bence de tam yazdığın gibi birisin ama forumda bunu pek göstermiyorsun gibi geliyor bana.Saçmalama ayol burada biz bize konuşuyoruz ve kimsenin alınacağı şeyler yok şuan ortada.
@xemrexxx yine saçmalayıp gitti. Evet senin düşüncelerini alayım.
Hiçbir yerde göstermiyorum. @xemrexxx in de algılarıyla iyice foka sardı bu durum ama düzeltmeye başladım.Bence de tam yazdığın gibi birisin ama forumda bunu pek göstermiyorsun gibi geliyor bana.
Aynen Feyyaz Duman çok iyi oynuyor yaevet behnam hic cekilmiyor. sevenleri ayirmasi basli basina rahatsiz edici bir durum. fakat, oyuncuyu takdir etmeli - iyi oynuyor....
sahneleri dolayli performansini begendim.
numan cakir :
begenirim oyunculugunu
ilk, kaledeki yalnizlik filminde izlemistim.
dizi olarak , benim adim gultepe ,
sevkat yerimdar , en son ise - ariza
da izlemistim yanilmiyorsam.
onceki mesajda da dedigim gibi, bence iyi bir katilim dizi adina.
Bence de tam yazdığın gibi birisin ama forumda bunu pek göstermiyorsun gibi geliyor bana.
Heyatım serhat göstereceğini gösterdi tüm millete daha napsınHiçbir yerde göstermiyorum. @xemrexxx in de algılarıyla iyice foka sardı bu durum ama düzeltmeye başladım.
Algı bnm işim sen beceremezsin girme o konularaAaaa ne mana ayol niye öyle dedin??
------
Senin koynuna bundan beterleri giriyormuş diyolla?? 😱
Heyatım serhat göstereceğini gösterdi tüm millete daha napsın
------
Algı bnm işim sen beceremezsin girme o konulara
Sana gününü göstereceğim bekle sen.Heyatım serhat göstereceğini gösterdi tüm millete daha napsın
------
Algı bnm işim sen beceremezsin girme o konulara
İnanıyor musun dediklerine, sence mantıklı mı?
Sana gününü göstereceğim bekle sen.
Ben yapınca kimin işiymiş göreceksin hadi bakalım.
------
Boş ve yalan konuşuyor.Yapmazsın tabi çok konuṣuyor bu @xemrexxx
Ayol Faruk @forumdashla evlenip memnun kalmadığını anlatan en az 500 mesajı var Harun ve keremle 3lü takıldığını kaç kere anlattı, sıvacılara uygunsuz mesajları da ortada ne diyeyim artık buradan dönmez algı işe yaramazSana gününü göstereceğim bekle sen.
Ben yapınca kimin işiymiş göreceksin hadi bakalım.
------
Forumdash hakkında dediklerimin hepsi goygoydu. Diğer şahıslarla alakalı asla bir şey demedim, sen konuştun bende deli eyler gibi eyledim.Ayol Faruk @forumdashla evlenip memnun kalmadığını anlatan en az 500 mesajı var Harun ve keremle 3kü takıldığını kaç kere anlattı, sıvacılara uygunsuz mesajları da ortada ne diyeyim artık buradan dönmez algı işe yaramaz
Yapmazsın tabi çok konuṣuyor bu @xemrexxx
Ona mesajlarını okuyanlar karar versinForumdash hakkında dediklerimin hepsi goygoydu. Diğer şahıslarla alakalı asla bir şey demedim, sen konuştun bende deli eyler gibi eyledim.
Niye inkar edeyim ki? Biz tanıştık ve arkadaş olduk bu samimiyetin altında art niyet arayan sensin. @Yakamoz-AsiOna mesajlarını okuyanlar karar versin
ayol özgür ve marul kafayla fotoların var, marulun idolü kırgın çiçek kemal daha nolsun
Fotoyu da inkar edecek değilsin herhalde
Ona da forum üyeleri karar versin gözleri var okurlar akılları var Karar verirler doğruyaNiye inkar edeyim ki? Biz tanıştık ve arkadaş olduk bu samimiyetin altında art niyet arayan sensin. @Yakamoz-Asi