Adım Farah - Tanıtım Fragmanı | FOX - Yeni Dizi

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,674
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
ad%C4%B1m-farah-1-jpg.120222

FOX'un merakla beklenen O3 Medya imzalı yeni dizisi 'Adım Farah'ın ilk tanıtımı yayınlandı.

Yönetmen koltuğuna Recai Karagöz'ün oturduğu, senaryosunu Deniz Dargı, Cenk Boğatur ile Cem Görgeç'in 'The Cleaning Lady'den uyarladığı dizinin başrolünü Demet Özdemir ve Engin Akyürek paylaşıyor.

Adım Farah, yakında FOX'ta!

• Harika
Reactions: Dante and Angelica
Teaser olduğu için pek bir şey anlaşılmıyor. Fragmana çıktıktan sonra izleyip izlemeyeceğime karar vereceğim.

‘Adım Farah’, ülkesinden kaçmak durumunda kalan ve yasa dışı olarak oğluyla birlikte hayatta kalma mücadelesi veren Farah'ın (Demet Özdemir) istemeden bir cinayete şahit olması ve aynı gece tanıştığı Tahir Lekesiz (Engin Akyürek) ile kesişen hayatlarını konu alacak.
Fn-jvjoX0AMBeLs

Fn-jv7wWYAEr2N3

Fn-jwMWXwAAnIP5

Fena durmuyor. Fox TV nin son dönemdeki en iddialı işi bile olabilir. Fakat Engin Akyürek'in senelerdir her dizide aynı karakteri canlandırıyormuş hissi Bi türlü geçmiyor.

• Beğendim
Reactions: Vega
Doğduğun Ev Kaderindir ve Dünyayla Benim Aramda'dan sonra Demet Özdemir o kadar zaman kendini romantik-komedide boşuna harcamış demiştim ve ne kadar doğru olduğunu bu tanıtım ile bir kez daha fark ettim. Karakter için en doğru tercih olmuş. :Z

FOX'a uzun bir zaman sonra rahat nefes aldırtacak dizinin bu dizi olduğunu düşünüyorum, umarım yanılmam da Engin Akyürek & Demet Özdemir partnerliğini uzun uzun izleriz.