Adımızı Kirlettiler

Bi kere Kıvanç minyon kalıyor tip olarak Meryemin yanında:A sana sormucaz kimi kimle oynatıcamız:X Muhasebe işine bakan çalişanımız var:X
söz konusu meryoşsa en çok bana sorucanız:A
ayrıca bak gecenin kraliçesi selin adıyla yayınlanıyor yurtdışında yani meryoş muratı sollamış murattan daha iyi bir halit ergenç bir kıvanç var yurtdışında sizin elinizde de bir kıvanç var:A

söz konusu meryoşsa en çok bana sorucanız:A
ayrıca bak gecenin kraliçesi selin adıyla yayınlanıyor yurtdışında yani meryoş muratı sollamış murattan daha iyi bir halit ergenç bir kıvanç var yurtdışında sizin elinizde de bir kıvanç var:A
Yurt dişinda gecenin kraliçesi çiçeğini ne diye çevirecekler ondan haberdar et beni:F selin diyerek çok düz yapmişlar diziyi:A 15 bölüm ve aşkı memnu çakması olunca:X

Yurt dişinda gecenin kraliçesi çiçeğini ne diye çevirecekler ondan haberdar et beni:F selin diyerek çok düz yapmişlar diziyi:A 15 bölüm ve aşkı memnu çakması olunca:X
höst hadsiz melun aşk ı memnu senaryosunu 5 bölümde bitridik sonra bir ara suskunlaro ldu bir ara ezel gerisini takip edemedim:A
selinin yanın amor un.... bilmem bişiler vardı ispanyolcam yok :F

höst hadsiz melun aşk ı memnu senaryosunu 5 bölümde bitridik sonra bir ara suskunlaro ldu bir ara ezel gerisini takip edemedim:A
selinin yanın amor un.... bilmem bişiler vardı ispanyolcam yok :F
İşte adamlar da anlamişlar karişik kuruşuk bi dizi kraliçelik bişey yok yapalım selin demişler:F

İşte adamlar da anlamişlar karişik kuruşuk bi dizi kraliçelik bişey yok yapalım selin demişler:F
neticede diziyi kendi adıyla yayınlatabilen bir bergüzar bir meryem şu piyasada:D berenle cansu sayılma zonların diziler zaten kendi adıylaydı türkiyede (fgsn ve sıla) :D

Az önce bana menajerlik taslıyordun:F git o anlaşmaya engel ol aklın varsa:F bu zamana kadar gömdüğün totalle görmek istemezsin meryemi:F
aslında hanımın çiftliği tarzı bir işse olabilir neden olmasın ama gold un daimi rkek başrolü tolgahan sayışman o sıkıntı biraz:A

aslında hanımın çiftliği tarzı bir işse olabilir neden olmasın ama gold un daimi rkek başrolü tolgahan sayışman o sıkıntı biraz:A
Ben total diyerek doğu dizisnden bahsettim :X şimdi aklıma geldi karadenizli yaptılar şimddi neden doğulu olmasın :F Eyvahlar olsun harcıcaklar kadını :F1