Adımızı Kirlettiler

Bi kere Kıvanç minyon kalıyor tip olarak Meryemin yanında
sana sormucaz kimi kimle oynatıcamız
Muhasebe işine bakan çalişanımız var
söz konusu meryoşsa en çok bana sorucanız

ayrıca bak gecenin kraliçesi selin adıyla yayınlanıyor yurtdışında yani meryoş muratı sollamış murattan daha iyi bir halit ergenç bir kıvanç var yurtdışında sizin elinizde de bir kıvanç var

Yurt dişinda gecenin kraliçesi çiçeğini ne diye çevirecekler ondan haberdar et beni
selin diyerek çok düz yapmişlar diziyi
15 bölüm ve aşkı memnu çakması olunca

Yurt dişinda gecenin kraliçesi çiçeğini ne diye çevirecekler ondan haberdar et beni
selin diyerek çok düz yapmişlar diziyi
15 bölüm ve aşkı memnu çakması olunca
höst hadsiz melun aşk ı memnu senaryosunu 5 bölümde bitridik sonra bir ara suskunlaro ldu bir ara ezel gerisini takip edemedim

selinin yanın amor un.... bilmem bişiler vardı ispanyolcam yok

höst hadsiz melun aşk ı memnu senaryosunu 5 bölümde bitridik sonra bir ara suskunlaro ldu bir ara ezel gerisini takip edemedim

selinin yanın amor un.... bilmem bişiler vardı ispanyolcam yok
İşte adamlar da anlamişlar karişik kuruşuk bi dizi kraliçelik bişey yok yapalım selin demişler

İşte adamlar da anlamişlar karişik kuruşuk bi dizi kraliçelik bişey yok yapalım selin demişler
neticede diziyi kendi adıyla yayınlatabilen bir bergüzar bir meryem şu piyasada
berenle cansu sayılma zonların diziler zaten kendi adıylaydı türkiyede (fgsn ve sıla)

Az önce bana menajerlik taslıyordun
git o anlaşmaya engel ol aklın varsa
bu zamana kadar gömdüğün totalle görmek istemezsin meryemi
aslında hanımın çiftliği tarzı bir işse olabilir neden olmasın ama gold un daimi rkek başrolü tolgahan sayışman o sıkıntı biraz

aslında hanımın çiftliği tarzı bir işse olabilir neden olmasın ama gold un daimi rkek başrolü tolgahan sayışman o sıkıntı biraz
Ben total diyerek doğu dizisnden bahsettim
şimdi aklıma geldi karadenizli yaptılar şimddi neden doğulu olmasın
Eyvahlar olsun harcıcaklar kadını
1