Adımızı Kirlettiler

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
159,708
Puanı
1,060
Hürrem Sultan ürünleri kullanarak onun kadar güzel ve asil olabileceğini düşünen @Çiğdem- ler ve @vadikızı ları bu defa faka bastı.

Arap girişimciler çirkin kızların hayallerini kullanarak piyasaya zararlı ürünler sürdü. Hürrem adıyla piyasaya sürülen bu kozmetik ürünlerini kullanan onlarca kadın hastanelik oldu. Irak'ın başkenti Bağdat'ta dolandırıcılara karşı operasyon düzenleyen polis piyasaya sürülmeye hazırlanan 500 koli ürüne el koydu.
Hurrem-Whitening-Cream.jpg

@destere @Harunnn60 @Bully @cookies @Doğu @MEnes @Forumdash @ozgur2113 @HachiKo @GunesinOglu @denizz19 @MayısKralı

Ne ürünüymüş? Tüy dökücü mü ağda mı ırkçılık için ten beyazlatıcı mı?(bi arada öyle bişey paylaşmiştin:F)

ayy bu kadının birşeyi kullanılırmı hiç zehirlemiş ülkeleri işte :F :F :F

aa benim başıma birşey gelse bu üründen ben meryemi direk dava ederdim :F
meryem dedimn bir hüzün bastı :( isviçreli mücevher markasından 3 milyon almış reklam filminden boynerden de 2.5 milyon alacak sonbaharda bir de arap yönetmenle film çekecek abd de ay bir 3 yıl daha dizi yapmaz :T @Forumdash ara senin şirketi astronomik bir teklif yapsınlar derhal:A

meryem dedimn bir hüzün bastı :( isviçreli mücevher markasından 3 milyon almış reklam filminden boynerden de 2.5 milyon alacak sonbaharda bir de arap yönetmenle film çekecek abd de ay bir 3 yıl daha dizi yapmaz :T @Forumdash ara senin şirketi astronomik bir teklif yapsınlar derhal:A
dizi teklifi gelmişti hani yalanlandımı :F

ayo lteklif gelir de önemli olan meryoşun kabul etmesi :( neticede kendisi bir dünya starı bak latin amerikada dizi meryoşun dizideki adı selin ismiyle yayınlanıyor murat yıldırım şutlanmış :A
kabul eder bence oyüzden istanbula dönmüştür ayoll meryem dizi işleri olmadan asla türkiyede durmaz :F :F :F

Kenanla olan dizimiz için kadın başroller arasında geçiyor:A sen de saymişsin paraya ihtiyacı yok. Hem kızını sete getircez onun için ek bir masraf daha olacak. Bütçemizi aşmiş oluruz. Bu sene 5 büyük kanala 5 dizi yapıyoruz resmen asgsadah :F Fark-ı biz demiyorum farkındasın:A

Kenanla olan dizimiz için kadın başroller arasında geçiyor:A sen de saymişsin paraya ihtiyacı yok. Hem kızını sete getircez onun için ek bir masraf daha olacak. Bütçemizi aşmiş oluruz. Bu sene 5 büyük kanala 5 dizi yapıyoruz resmen asgsadah :F Fark-ı biz demiyorum farkındasın:A
140 dk lik sürelerle 3 diziden fazlası zarar kalanı patlıyor :F 3 tane bile tutturmak çok zor :F

kenanla olmasın ben kadroyu kurdum meryoş kadın başrol erkek başroller okan yalabık ve kıvanç sen bunu bir iletiver:A

140 dk lik sürelerle 3 diziden fazlası zarar kalanı patlıyor :F 3 tane bile tutturmak çok zor :F

kenanla olmasın ben kadroyu kurdum meryoş kadın başrol erkek başroller okan yalabık ve kıvanç sen bunu bir iletiver:A
Bi kere Kıvanç minyon kalıyor tip olarak Meryemin yanında:A sana sormucaz kimi kimle oynatıcamız:X Muhasebe işine bakan çalişanımız var:X