Acun'un Yetenek Yarışması Bizim Kapasitemizi Gösteriyor

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
Milliyet yazarı Sina Koloğlu, Show TV'nin yeni yetenek show programı olan 'En Büyük Show'u masaya yatırdı.

"Acun Ilıcalı'nın gidişi, Show TV'ye bu programı yaptırdı. İyi ki de yaptırdı. 'Yeteneğin profesyonellerini' görme şansını elde ettik. Ha reytingi ne olur, onu bilemem. Türk halkının zevkine bırakıyorum! Analar, babalar oturtsun çocuklarını, yetenek nasıl bir şey seyrettirsinler.

Geçen haftada yazdım. Acun'un programı bizim kapasitemizi gösteriyor. Ve içlerinde gerçekten Show'daki şovun yeteneklerine ulaşan isimler var. Eksik birikim, çalışma ve para kazanacak iş bulabilmek. Bu yarışmadan çıkan kaç kişi bugün piyasada?

Saba Tümer taklitte yeteneği olan Sefa Doğanay'ı yanına aldı. Sefa kardeşimiz de işte 'Bülent Ersoy sınırı'nı aşamazsa (yani sadece taklitle kalırsa demek istiyorum!) kaybolur gider. Acun Ilıcalı'nın bu programda önemli yetenekleri bir araya getireceği bir kumpanya kurma projesi vardı. Mesela bu hayata geçerse işin rengi değişir.
Gelelim 'En Büyük Show'a.

Malzeme yabancı. Yerli olanı sunumu. İşte sorun da burada başlıyor. Sunucu farkı yani. Biri 'bu işi yıllardır yapan profesyonel şov sunucusu'. Şov programı sunmak ayrı bir yetenek ve tecrübe ister. 'Ağzı laf yapıyor, eh sabah program da sunuyor, o zaman altında kalkar'la iş olmuyor. Diyecekler ki; 'Yahu vardı da biz mi göremedik?' Bir yere kadar haklılar. Hadi bu bir başlangıç olur, örneğin Hakan bey televizyonların vaçgeçilmez şov adamlarından biri olur, işi götürür diyelim!
634840657194149023.jpg