Acun'un İkinci Kurbanı da ''Popstar'' Oldu

Bende O.Erkır'ın ilk Popstar'dan sonra yapımcı oldugunu biliyorum.
Birde bir zamanlar O.Erkırdı transferlerle kanalı çosturan şimdi Acun oldu ve O.erkır'ı kanaldan kovdu olacak iş değil..."N'oldum dememeli n'olcağim demeli"'nin ispati gibi...

acun işi götürür star coşar eğer star vadiyi alabilmeyi akıl etseydi 1.liği garantilerdi şimdi de zirveye oynar acun demek 3 gün 1.lik demek kanal d yi ezer geçer acun

Vallah Ben Star Tv nin yerinde olsam Acun u almışın ne güzel Dizilerini Bitirme Acunu kısa tut 2-2.5 saat sonra dizileri de 1.5 saat yap al sana reyting arta kalan dizileri de ana haber den önce yayınla Ama Star Yapamadı Bu İşi

Kanal D ile Star umarım her biri bir grupta zirvede olur. Pazartesi ne olacak acaba? Gecen yil bir muddet Arka Sokaklar gecti, bir muddet Survivor. Pazar da UEK ilk basta geciyordu. Ama UEK zayifladi simdi. Star icin herseyin en iyisi olsun :)

acun işi götürür star coşar eğer star vadiyi alabilmeyi akıl etseydi 1.liği garantilerdi şimdi de zirveye oynar acun demek 3 gün 1.lik demek kanal d yi ezer geçer acun

Star İsrail denetimi altinda oldugu icin ve yahudilere hizmet ettigi icin İsrail'i kotu gosteren KVP'yi almazdi malesef. Almak isteseler bile almasina izin vermezler. :)

Orhan Gencebay olmasin bence Show'da olacaksa. Armagan Caglayan olmali. Sivri diliyle yarismayi renkli hale getiriyordu. :)

Büyük bır ayıp oldu Bülent Hanım'a, Orhan Bey'e ve Demet Hanım'a bence..