Acun Show Tv'ye Rest Çekti!

Mylasa

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
39
Puanı
159
Uzun yıllardır Show Tv'ye program yapıp, yayınlarıyla kanalın yüzünü güldüren Acun Ilıcalı, yaz sezonunda yayınlanacak Dans Eder misin? adlı yarışma yüzünden kanala "Ya ben ya o! " diyerek kriz yarattı. Son olarak, ünlülerle dans konseptiyle hazırladığı Yok Böyle Dans'ın ikinci sezonunu yapmaya hazırlanan Acun Ilıcalı, Show Tv'nin yaz sezonunda yayınlayacağı Dans Eder misin? adlı yarışmasının konseptinin de dans olmasından ötürü rahatsız olarak kanala, "Ya sadece benim dans programımı yayınlarsınız ya da ben yokum!" dedi. Show Tv, bu hareketten sonra iki arada bir derede kaldı. Bu sezon Muhteşem Yüzyıl'la Çarşamba akşamlarının galibiyetini kimseye kaptırmayan kanal, Dans Eder misin? ve Muhteşem Yüzyıl'ın yapımcısı Tims Production'la mı yoksa Acun Ilıcalı'yla mı anlaşma sağlayacak bilinmiyor; ancak Dans Eder misin? yayına girmeden iptal edilirse, yeni sezonda Muhteşem Yüzyıl'ın Show Tv' de yayınlanması biraz zor olabilir.

Acun Star'a geçebilir mi onu bilmem ama irfan şahin teklif etmişti.

Acun'a rest çekemezler.Muhteşem Yüzyıl 1 günü doldururken Acun 3 günü dolduruyor.Fark burda:)

Acun'un 3 gün boyunca aldığı reyting toplamı Muhteşem Yüzyıl'ın tek günde aldığı reyting kadar ediyor ama :)

Osman Aslan daha fazla ediyordur Acunun yarışması. Ayrıca Acun Show tvyi batmaktan kurtarmıştır.

Survivor ortalama 7 reyting alıyor desek 3 gün boyunca 21 reyting olur. Ama Muhteşem Yüzyıl AB'de tek günde 21 reytingi bile aşabiliyor. :)

Acun saçları sağa tara sağa hep sol olmaz :D

Acun Showdan çekilirse Showun batışı demektir.Aynı zamanda hisse sahibi

Acun'un hisse sahibi olduğunu bilmiyordum ama eğer Muhteşem Yüzyıl giderse Show bir daha böyle reytingli bir diziyi zor bulur.

Showda az da olsa hissesi olduğunu biliyorum ve zamanında Show tv ile özdeşleştim asla bırakmam diyordu ama ne olur bilemem

Olan Show tv'ye olur Acun Başka bir kanal bulur yoluna devam eder.

Show Tv 'Dans Eder Misin' programinda vazgecmez cünkü bu hafta elemeler yapiliyor.. tanitimi cekmisler..

Tüm Türkiye'nin ilgiyle izlediği, ülkemize yeni kattığı dançılarla en çok bilinen ve dans endüstrisi oluşumunda en çok katkıyı sağlayan program 'Dans Eder misin?' Show TV ekranlarında yeniden milyonlarla buluşuyor!

Programın sunuculuğunu Huysuz Virjin'in gerçekleştireceği programda dans eğlence kahkaha heyecan eksik olmayacak.

Antalya, Ankara, İzmir, İstanbul ve Almanya'da yapılan elemeler sonucunda, finalist olmayı başaran, 12 bayan 12 erkek toplam 24 dansçı, hafta boyunca çalışacakları danslarını, canlı yayında jüri önünde sergileyecekler..

Gecenin en başarısız 3 çifti jüri tarafından belirlendikten sonra;
6 yarışmacı kendi “solo performanslarını” sergileyecek ve en az sms oyunu alan bir bayan bir erkek yarışmacı programa veda edecek.

Birbirinden ilginç hayat hikayeleri ve muhteşem koreografilerle hazırlanmış dans şovlarıyla dolu bir gece Show TV ekranlarında sizleri bekliyor..!

Elemelerin yapılacağı iller;

13 Haziran Antalya Cam Piramit Meltem Salonu

14 Haziran Ankara Kent Park AVM Tab Sanat Akademisi

15 Haziran İzmir Ege Palas

17 Haziran Almanya İdeal Event Center/ Berlin

18 Haziran İstanbul Taksim Green Park Otel

DİKKAT: Başvurulara gelirken yanınızda dans edeceğiniz müziği de getirmeniz gerekmektedir.

Dans Eder Misin? resmi web sayfası

Dans Eder Misin? resmi facebook sayfası

bende gayet güzel bir programdı ama oradada acun aslana küfür etmişti demi?