Acun Medya'ya Büyük Tepki!

Finalin üç aşamada gerçekleşmesi, sonradan uydurulan kurallar vs. Hepsi kafa karıştırıcı kabul. Semihi desteklemediğim halde tepkileri anlayabiliyorum ama herkesin bahsettiği Semih olmasaydı yarışma olmazdı olayı komik geliyor Evet Semih yarışmanın belkide en öne çıkan ismiydi ama Semih olmasa baska bir karakter ilgi cekecekti elbet. Programı en başından beri izleyen biri olarak cok baska izleme sebeplerim vardı şahsen. Hatta programın yayınlanma süresini bile buna bağlayanlar var. .Adı gibi ütopik fikirler.

Son düzenleme:
@Maskeli Fedai acun düsünüyordur bence ne desem diye cünkü bu turabinin sampiyon olmasindan daha sacma bir olay :F
Turabi favoriydi ve final oyunlarını alip kazandı.

Burdaki olay bu yarışmanın favorisinin 1.yapılmaması.Birde silik bir karakterin şampiyon yapılması.Turabi ve Semih baskin karakterdiler

@Maskeli Fedai neyse turabi olayini fazla uztmayacam sananlaf anlatamiyoruz cünkü :F ama haklisin semihin hep en yüksek oylari alirken sonda kaybetmesi sacma oldu ben programa baktigim zamanlar hep semihi görüyordum adam tek yarisiyor gibiydi herkes onu destekliyordu kazanamamasi naya garip oldu :D

12039300_873754066077648_8380537302190127252_n.jpg

Semih Öztürk sayfasından paylaşılan gerçek olduğu iddia edilen bir belge doğruysa çok şey olur.:D