DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 20,376
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Gönlümüzün birincisi deyimi şu an gerçek olduTabii canım. Olan oldu artık çocuğun emeğine yazık oldu. Yarışmayı izlemeyen bile Semih kazanır diyordu.
Sende mi Semih'i tutuyordun?Gönlümüzün birincisi deyimi şu an gerçek oldu
sen susSemih benim için kazanandır. 5 eski cafeciden oy alıyorsa Tuncay kaybetmiştir.
Ben son 1 aydır Ütopya bağımlısı oldum.Sende mi Semih'i tutuyordun?Hiç belli ettirmedin.
Ben 11 aydır izliyorum.Ben son 1 aydır Ütopya bağımlısı oldum.
Sonuca bak.Ben 11 aydır izliyorum.
Başka neyin bağımlısıyım sorması ayıp ?Ayol sende her şeyin bağımlısısın, bu nasıl bağımkoliktir böyle. 😱
Ayol sende her şeyin bağımlısısın, bu nasıl bağımkoliktir böyle. 😱Ben son 1 aydır Ütopya bağımlısı oldum.
YiğitkoliksinSonuca bak.
Başka neyin bağımlısıyım sorması ayıp ?
Bu illete ilk başladığımda farkında değildim. Sadece bir kerelik dedim ve başladım fakat gün geçmiyordu ki bitsin sürekli bir doz daha arttırdım ve şu an kurtulamıyorum.Yiğitkoliksin
Kurtulma zaten, kötü huylu değil.Bu illete ilk başladığımda farkında değildim. Sadece bir kerelik dedim ve başladım fakat gün geçmiyordu ki bitsin sürekli bir doz daha arttırdım ve şu an kurtulamıyorum.
Belli seviyede tutalım bence.Kurtulma zaten, kötü huylu değil.
Sen bana aşkısı dersen, ben de sana patlıcanısı derim yani.
Bu hatalarda forumda yeni olmaya başladı.Bu illete ilk başladığımda farkında değildim. Sadece bir kerelik dedim ve başladım fakat gün geçmiyordu ki bitsin sürekli bir doz daha arttırdım ve şu an kurtulamıyorum.
@Harunnn60 orda asıl sorun benim @Yiğitt in sorusuna soru sormadan cevap vermem.
(Anlamadı)@Yiğitt üst üste mesaj göndermeyi nasıl başardın?
Ütopya'sız Semih, bensiz sen olmazsın.Belli seviyede tutalım bence.
Senin benimle derdin ney(Anlamadı)
Ütopya'sız Semih, bensiz sen olmazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?