DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 20,373
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Gönlümüzün birincisi deyimi şu an gerçek olduTabii canım. Olan oldu artık çocuğun emeğine yazık oldu. Yarışmayı izlemeyen bile Semih kazanır diyordu.![]()
Sende mi Semih'i tutuyordun?Gönlümüzün birincisi deyimi şu an gerçek oldu![]()
sen susSemih benim için kazanandır. 5 eski cafeciden oy alıyorsa Tuncay kaybetmiştir.
Ben son 1 aydır Ütopya bağımlısı oldum.Sende mi Semih'i tutuyordun?Hiç belli ettirmedin.
![]()
Ben 11 aydır izliyorum.Ben son 1 aydır Ütopya bağımlısı oldum.![]()
Sonuca bak.Ben 11 aydır izliyorum.![]()
Başka neyin bağımlısıyım sorması ayıp ?Ayol sende her şeyin bağımlısısın, bu nasıl bağımkoliktir böyle. 😱![]()
Ayol sende her şeyin bağımlısısın, bu nasıl bağımkoliktir böyle. 😱Ben son 1 aydır Ütopya bağımlısı oldum.![]()
YiğitkoliksinSonuca bak.
Başka neyin bağımlısıyım sorması ayıp ?![]()
![]()
Bu illete ilk başladığımda farkında değildim. Sadece bir kerelik dedim ve başladım fakat gün geçmiyordu ki bitsin sürekli bir doz daha arttırdım ve şu an kurtulamıyorum.Yiğitkoliksin![]()
Kurtulma zaten, kötü huylu değil.Bu illete ilk başladığımda farkında değildim. Sadece bir kerelik dedim ve başladım fakat gün geçmiyordu ki bitsin sürekli bir doz daha arttırdım ve şu an kurtulamıyorum.![]()
Belli seviyede tutalım bence.Kurtulma zaten, kötü huylu değil.
Sen bana aşkısı dersen, ben de sana patlıcanısı derim yani.![]()
![]()
Bu hatalarda forumda yeni olmaya başladı.Bu illete ilk başladığımda farkında değildim. Sadece bir kerelik dedim ve başladım fakat gün geçmiyordu ki bitsin sürekli bir doz daha arttırdım ve şu an kurtulamıyorum.
@Harunnn60 orda asıl sorun benim @Yiğitt in sorusuna soru sormadan cevap vermem.![]()
(Anlamadı)@Yiğitt üst üste mesaj göndermeyi nasıl başardın?![]()
Ütopya'sız Semih, bensiz sen olmazsın.Belli seviyede tutalım bence.![]()
Senin benimle derdin ney(Anlamadı)
Ütopya'sız Semih, bensiz sen olmazsın.![]()