Jet Sosyete Star'da doğan bir diziydi sayılmaz.

Hiç sanmıyorum.
Olsun sonuç olarak TV8’de yayınlandı ve sen Acun’a söverken tekmelenen dizini kurtardığı için topaç gibi dönüp Acun fanı oldun.

Reactions: Aserat
Olsun sonuç olarak TV8’de yayınlandı ve sen Acun’a söverken tekmelenen dizini kurtardığı için topaç gibi dönüp Acun fanı oldun.
Tekmelenen değil Star'ın bütçe sorunları nedeniyle Doğuş Grubu'nun diğer kanalına kaydırılan.
Çekememezliğini belli etme bu kadar.

Hahaha düşünsene buradan da çıkıyormuş o dizi, hiç şaşırmam vallahi.
En kaliteli içerik olur.

Reactions: Yiğitt
Tekmelenen değil Star'ın bütçe sorunları nedeniyle Doğuş Grubu'nun diğer kanalına kaydırılan.
Çekememezliğini belli etme bu kadar.

En kaliteli içerik olur.
Bayılıyorum senin kendini böyle avutmana.

Reactions: Yiğitt
Yoo haklıyım.
Aynı sezon Şahin Tepesi de Star'da olacaktı ama parasal sorunlar yüzünden ATV'ye geçmişti zaten sezonun ilk yarısında yeni dizi bile yapmamışlardı.
Şahin Tepesi olayını biliyorum canım ama JS’nın totosuna tekmeyi bastı star işte.

Öyle şeyler yazmışlar ki ben yalanım diye bağırıyor

Wauww.... Acun herkesi ters köşe yaptı eğer içerik bilgileri doğruysa...

Gerçekten çok sağlam isimler her dalda hemde...Kesinlikle iş yapacaktır.

çook iyi iş yapar hayırlı olsun

Acun gerçekten Show yapmış çok iyi işler gözüküyor. Eğer 20₺ altında bir ücretle çıkarsa zirvenin sahibi olur

ŞAKA MI LEN BUUU?

Acun kafaya koymuş ülkedeki dijital şirketlerin anasını ağlatacak.

Harika içerikler var. Tebrik ediyorum Acun'u.

Aleyna ve Cemal’i duyduğumda ön yargılı yaklaşmıştım ama diğer yapımlar gerçekten de güzel işler.

Sihirli Annem için oyuncuları iyi seçmeleri lazım ama pek de izleneceğini düşünmüyorum. Tahminimce Nevra Serezli olmaz. Baya yaşlandı. Diğer çocuk oyuncuların ergenlik dönemleri de ilgi görmez gibi gibi.