Olsun sonuç olarak TV8’de yayınlandı ve sen Acun’a söverken tekmelenen dizini kurtardığı için topaç gibi dönüp Acun fanı oldun.Jet Sosyete Star'da doğan bir diziydi sayılmaz.
Hiç sanmıyorum.
Olsun sonuç olarak TV8’de yayınlandı ve sen Acun’a söverken tekmelenen dizini kurtardığı için topaç gibi dönüp Acun fanı oldun.Jet Sosyete Star'da doğan bir diziydi sayılmaz.
Hiç sanmıyorum.
Allah korusun.Hahaha düşünsene buradan da çıkıyormuş o dizi, hiç şaşırmam vallahi.
Tekmelenen değil Star'ın bütçe sorunları nedeniyle Doğuş Grubu'nun diğer kanalına kaydırılan. Çekememezliğini belli etme bu kadar.Olsun sonuç olarak TV8’de yayınlandı ve sen Acun’a söverken tekmelenen dizini kurtardığı için topaç gibi dönüp Acun fanı oldun.
En kaliteli içerik olur.Hahaha düşünsene buradan da çıkıyormuş o dizi, hiç şaşırmam vallahi.
Bayılıyorum senin kendini böyle avutmana.Tekmelenen değil Star'ın bütçe sorunları nedeniyle Doğuş Grubu'nun diğer kanalına kaydırılan. Çekememezliğini belli etme bu kadar.
En kaliteli içerik olur.
Yoo haklıyım. Aynı sezon Şahin Tepesi de Star'da olacaktı ama parasal sorunlar yüzünden ATV'ye geçmişti zaten sezonun ilk yarısında yeni dizi bile yapmamışlardı.Bayılıyorum senin kendini böyle avutmana.
Şahin Tepesi olayını biliyorum canım ama JS’nın totosuna tekmeyi bastı star işte.Yoo haklıyım. Aynı sezon Şahin Tepesi de Star'da olacaktı ama parasal sorunlar yüzünden ATV'ye geçmişti zaten sezonun ilk yarısında yeni dizi bile yapmamışlardı.
Görsel koyunca bık bık öttüğün için OK deyip geçiyorum yok böyle mantıksızlık.Şahin Tepesi olayını biliyorum canım ama JS’nın totosuna tekmeyi bastı star işte.
Ben de sen ve @Aserat a bayılıyorum, böyle tatlı tatlı laf sokuşlarınız.Bayılıyorum senin kendini böyle avutmana.
Ben de sana bayılıyorum.Ben de sen ve @Aserat a bayılıyorum, böyle tatlı tatlı laf sokuşlarınız.
Vuramıyorsun da neyse.Ben de sana bayılıyorum.
Çok hoşuma gidiyor gerçekleri onun yüzüne çat çat vurmayı.
Görsel koyunca da OK deyince de konik duruma düşüyorsun sorun değil.Görsel koyunca bık bık öttüğün için OK deyip geçiyorum yok böyle mantıksızlık.