Nedenini bir türlü anlayamadığım kendisine olan genel bakış açısıdır. Mantığa göre Acun yaptığı her yarışmasında oylamaya etki eder. İstediğini şampiyon yapar, reyting uğruna yarışmacıları eletir/korur.
Aynı fikirdeyimNedenini bir türlü anlayamadığım kendisine olan genel bakış açısıdır. Mantığa göre Acun yaptığı her yarışmasında oylamaya etki eder. İstediğini şampiyon yapar, reyting uğruna yarışmacıları eletir/korur.
Yine aynı fikirdeyizAslında sen de çözmüşün güzel açıklamışsın konuda @S.G.A.T. @mrt-06 @xemrexxx @serhatt @Harunnn60 @Forumdash
Aaa Survivorda mesala Ben orada olanların kendi aklıyla tek kelime konustuğuna inanmıyorum Acun dizi senaristi gibi senaryoyu oluşturuyor replikleri hazırlıyor
Kulağını arı sokmuştu o bile onun ekibinden bence
Aaa iyi böyle kişiler oldukça daha çok aynı fikirde oluruzYine aynı fikirdeyiz
Seninle aynı fikirde olmakta ne kadar iyi bilmiyorum amaAaa iyi böyle kişiler oldukça daha çok aynı fikirde oluruz
Doğru yolda olduğunu bilSeninle aynı fikirde olmakta ne kadar iyi bilmiyorum ama
Benim sevmediklerimde iş yoktur ayollKötü yoldayım bence
tam tersi olmasın oBenim sevmediklerimde iş yoktur ayoll
Acunda var mı sen de sevmiyorsuntam tersi olmasın o
Yoksa sen de atom parçalayanlardan mısın?Aman ne kadar da önemli bir mesele.
Saçma ve önemsiz bir mesele olduğunu anlamak için atom parçalamaya hiç gerek yok.Yoksa sen de atom parçalayanlardanmısın?