Acun Ilıcalı'dan 'Survivor' Yarışmacılarıyla İlgili Şok Sözler: "Birkaç Kansız Çıktı!"

Burada önemli olan ne kadar sürdüğü değil. Serkay sonuçta Survivor sonrası izledi bölümleri ve nelerin yayınlandığına şahit oldu ona rağmen Para Bende yaptı aynı kanalda. İster 10 ister 100 bölüm olsun.
Serkay cevap vermiş para bende programı izlemeden kabul ettim bilseydim onuda etmezdim dedi bilmeden konuşmamak gerek
------

kanlı kansız bilemem ama serkay mıdır nedir sen acun'a karşılık verip insanları 2 ye bölemezsin bu kansızlık işte acun ılıcalı olmasaydı ajanslarda sürünüyor olacaktın muhtemelen ahtı vefayı insanlarımız çabuk unutuyor.. her ne kadar bireysel bir yarışmada da olsan seni oraya kabul edip milyonlara gösteren adama saygısızlık yapamazsın bindiğin araba aldığın ev oynadığın dizi ACUN ILICALI sayesinde.
Hiçte bile Serkay yine gelirdi bir yerlere bence Serkay ın cevabını okuyun
------

Bu insanların hiçbiri 6 ay bir televizyon ekranında olmasaydı tanınmazdı.......
Gayette tanınırdı illa Acun sayesinde mi tanımıyorlar abi
------

iyi de acun ünlü olacaklarını bile bile alıyor ,:) geçen sene nefise kendi emeğiyle ön elemeye girdi seçilmedi sonra sosyal medyada kavga çıkardı baktılar ki reyting yapar yarışmaya aldılar şampiyon oldu :) osmancan 5 yıl önce başvurmuş alınmamış bir anda sosyal medyada popi olunca geçen sene alındı ne hikmetse :) acun da ekibi de kim reyting getirir iyi biliyor ona göre yarışmacı seçip kural belirliyor yoksa evrimmiş doraymış vb. 10 sene önceki survivorda 1 ay kalamazdı şimdilerde çeyrek finale geliyorlar :D

her şey baştan aşağı reyting ve para kazanma üzerine kurulu buna kim daha iyi hizmet ederse onları sçeiyorlar
program konusu da gayet basit gezi programı yani survivor gibi haksızlığa uğrayacağı bir iş değil; gezdi parasını aldı ayrıldı her şeyi bu kadar manevi olarak bakmayın :D
👏👏Bencede

Bu insanların hiçbiri 6 ay bir televizyon ekranında olmasaydı tanınmazdı.......

Serkay cevap vermiş para bende programı izlemeden kabul ettim bilseydim onuda etmezdim dedi bilmeden konuşmamak gerek
------

Hiçte bile Serkay yine gelirdi bir yerlere bence Serkay ın cevabını okuyun
------

Gayette tanınırdı illa Acun sayesinde mi tanımıyorlar abi
------

👏👏Bencede
Tabi öyle diyecek başka türlü kendimi haklı çıkaramaz ki. Ama Para Bende Survivor bitikten sonra uzun bir süre geçti aradan o zaman çekildi yani Serkay’ın izlememe gibi bir durumu yok.

• Güldürdün
Reactions: Angelica
Tabi öyle diyecek başka türlü kendimi haklı çıkaramaz ki. Ama Para Bende Survivor bitikten sonra uzun bir süre geçti aradan o zaman çekildi yani Serkay’ın izlememe gibi bir durumu yok.

Ya Allah aşkına çokta uzun süre sonra başlamadı program izlemeyebilir ki izlesem programıda kabul etmezdim diyor survivor kabul etmeyen adam programıda etmezdi Acuna bu kadar güvenmeyin Serkaya bile demiş haklısın abarttık diye ya Allah aşkına

Ya Allah aşkına çokta uzun süre sonra başlamadı program izlemeyebilir ki izlesem programıda kabul etmezdim diyor survivor kabul etmeyen adam programıda etmezdi Acuna bu kadar güvenmeyin Serkaya bile demiş haklısın abarttık diye ya Allah aşkına
Serkay’a haklısın demiş olsaydı programda bu şekilde konuşmazdı.

• Güldürdün
Doğru söylemiş Acun. Survivor olmasaydı şu an herhangi bir diziden teklif falan almazdı ve oyuncu olmazdı.
Serkay olmasaydı da Survivor yine o reytingleri (geliri) alırdı ki ne alakası var anlayamadım ilk dediğinin. Acun bu sözleri demiş nedense Serkay verdiği röportaj'da Survivor için kötü sözler söylemişti.
Acun’u Acun’un kendisinden, Şeyma Subaşı’ndan, Ayça Çağla Altunkaya’dan, Esat Yontunç’tan, Mehmet Şef’ten daha çok savunan ve sahiplenen o adam… Gelmiş yine.

Birincisi Acun, oradaki yarışmacıları hayrına yarıştırmadı. O yarışmacılara bir verdiyse, kendisi bin kazandı. Sözleşmeli bir iş yapılıyor sonuçta.

Her çağırdığı yarışmacı her seferinde katılmak zorunda değil, yarıştırdığı insanların sahibi değil. Bu şuna benziyor, bir işveren var ve seni işe almış. Sen o işten ayrılmışsın ve artık o işi yapmak istemiyorsun. O işveren sana tekrar aynı işi teklif ediyor, kabul etmiyorsun, sonra senin için “kansız” diyor. Bu senin hoşuna gider mi?

İkincisi evet, bu adamlar olmadan Survivor reyting falan alamadı. 89. kez Survivor All Star yapıyorlar sanıyorum farkında değilsin. Her seferinde de aynı isimleri çağırıyorlar.

Üçüncüsü de hayrına yarıştırmış olsa dahi yarıştırdığı kimseye hakaret etme hakkı yok.

Son olarak “Survivor sayesinde ünlü oldu” kısmı da tam anlamıyla doğru değil. Survivor sonrası bu ünü devam ettiremeyip kaybolanlar, Nagihan gibi her fırsatta Survivor’a gidenler de oldu. Üstelik bu adamın yarıştığı dönemde günümüzde olduğu gibi bir sosyal medya etkisi de yoktu, azıcık ünlenen herkes “influencer” olamıyordu.

Burada asıl önemli olan Serkay’ın kibre kapılması. Ünlü oldu Survivor sayesinde, dizilerden teklifler aldı ve burnu havalandı. Bu iyi birşey değil. Sen de bir patron olsan ve bir çalışanın senin sayende büyük başarılar elde etse sonrasında bu şekilde davransa hoş olmazdı değil mi?

Programa gelirsek madem haksızlık yapıldığını düşünüyor ona neden yine aynı kanalda program yaptı aynı kişiler ile? Gururu olan bana haksızlık yapmışsınız der ve o kişiler ile işi olmaz.

Gayet net açıklamış yani serkay sonuçta bir iş anlaşması var ikisi de kazancını elde etmiş olay bitmiş :X

Kimse sadece survivorla anılmak zorunda değil ömür boyu
------

Acun’u Acun’un kendisinden, Şeyma Subaşı’ndan, Ayça Çağla Altunkaya’dan, Esat Yontunç’tan, Mehmet Şef’ten daha çok savunan ve sahiplenen o adam… Gelmiş yine.

Birincisi Acun, oradaki yarışmacıları hayrına yarıştırmadı. O yarışmacılara bir verdiyse, kendisi bin kazandı. Sözleşmeli bir iş yapılıyor sonuçta.

Her çağırdığı yarışmacı her seferinde katılmak zorunda değil, yarıştırdığı insanların sahibi değil. Bu şuna benziyor, bir işveren var ve seni işe almış. Sen o işten ayrılmışsın ve artık o işi yapmak istemiyorsun. O işveren sana tekrar aynı işi teklif ediyor, kabul etmiyorsun, sonra senin için “kansız” diyor. Bu senin hoşuna gider mi?

İkincisi evet, bu adamlar olmadan Survivor reyting falan alamadı. 89. kez Survivor All Star yapıyorlar sanıyorum farkında değilsin. Her seferinde de aynı isimleri çağırıyorlar.

Üçüncüsü de hayrına yarıştırmış olsa dahi yarıştırdığı kimseye hakaret etme hakkı yok.

Son olarak “Survivor sayesinde ünlü oldu” kısmı da tam anlamıyla doğru değil. Survivor sonrası bu ünü devam ettiremeyip kaybolanlar, Nagihan gibi her fırsatta Survivor’a gidenler de oldu. Üstelik bu adamın yarıştığı dönemde günümüzde olduğu gibi bir sosyal medya etkisi de yoktu, azıcık ünlenen herkes “influencer” olamıyordu.
Aha bu sıvacı nın adını aldığı şerlok karakterini oynayan abi de o role anılmak istemediği için en popi işlerdem birinin devamı yok ortada :X

Gayet net açıklamış yani serkay sonuçta bir iş anlaşması var ikisi de kazancını elde etmiş olay bitmiş :X

Kimse sadece survivorla anılmak zorunda değil ömür boyu
------

Aha bu sıvacı nın adını aldığı şerlok karakterini oynayan abi de o role anılmak istemediği için en popi işlerdem birinin devamı yok ortada :X
Sıkıldım sürekli aynı rolü oynamaktan, salın beni. :A

Yarışmacılar bir kazandaysa Acun bin kazanmıştır lafına ilk olarak katılmıyorum nedense Serkay şu an Survivor’a borçlu herşeyini. Belki de hayatı boyunca oyunculuk yapacak ve yarışma olmasaydı buralara gelmesi çok zordu o nedenle Serkay’da bin kazandı bir değil.

Burada katılmayan birçok yarışmacı var ama Acun neden onlara kansız demiyor sence? Nedense o yarışmacılar böyle ukala ve kibirli tavırlar sergilemiyor yani mevzu katılmaması değil.

Son söylediğine zaten yukarıda yanıt verdim. Tabii ki herkes başarılı olamaz yarışma sonrasında ama bunu yarışmaya borçlu ve bunun hakkında daha fazla tartışmam.

• Güldürdün
Yarışmacılar bir kazandaysa Acun bin kazanmıştır lafına ilk olarak katılmıyorum nedense Serkay şu an Survivor’a borçlu herşeyini. Belki de hayatı boyunca oyunculuk yapacak ve yarışma olmasaydı buralara gelmesi çok zordu o nedenle Serkay’da bin kazandı bir değil.

Burada katılmayan birçok yarışmacı var ama Acun neden onlara kansız demiyor sence? Nedense o yarışmacılar böyle ukala ve kibirli tavırlar sergilemiyor yani mevzu katılmaması değil.

Son söylediğine zaten yukarıda yanıt verdim. Tabii ki herkes başarılı olamaz yarışma sonrasında ama bunu yarışmaya borçlu ve bunun hakkında daha fazla tartışmam.
funny (3).png

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam

Çünkü hiç biri Serkay gibi Acunu kızdırmadı da ondan onlar hep sustu o yüzden :D

Aha şöyle Ezgi diye bir ablamuz var Survivora katıldı kimse survivor diye bilmiyor medcezir oyuncusu diye biliyor

Aynı sezon başak diye biri vardı kimse ona da survivor demiyor murat boz ın eski sevgilisi diye geçiyor

Yani macunsuz da ünlü oluyor insanlar survivordan bağımsız,

Macuna muhtaç tek kitle emekli ünsüz sporcular kalanlar zaten bir şekilde yolunu buluyor

images (94).jpeg