Olsun sen yine de Acun ve survivor hakkında fazla ileri geri konuşma. Baksana @Bully İçerde'yi bile 2. plana attı survivor için
Valla @eskici istediği gibi konuşabilir adam gibi adamdır çünkü kendisiOlsun sen yine de Acun ve survivor hakkında fazla ileri geri konuşma. Baksana @Bully İçerde'yi bile 2. plana attı survivor için
GüldürdünValla @eskici istediği gibi konuşabilir adam gibi adamdır çünkü kendisiAma herkese bu toleransı tanımam tabii
Survivor hakkinda konusmam da Acun hakkinda konusurumOlsun sen yine de Acun ve survivor hakkında fazla ileri geri konuşma. Baksana @Bully İçerde'yi bile 2. plana attı survivor için
Büyük adamsin beValla @eskici istediği gibi konuşabilir adam gibi adamdır çünkü kendisiAma herkese bu toleransı tanımam tabii
Valla @eskici istediği gibi konuşabilir adam gibi adamdır çünkü kendisiAma herkese bu toleransı tanımam tabii
Survivor hakkinda konusmam da Acun hakkinda konusurum
Büyük adamsin be
Kaos müdürü @sokak sanati şuraya bir el atsana ya ben beceremedim bu işi bunlar birbirlerine daha sıkı bağlandılar
Bende aynısını dedim bana tolerans güzelKaos müdürü @sokak sanati şuraya bir el atsana ya ben beceremedim bu işi bunlar birbirlerine daha sıkı bağlandılar
@sokak sanati ni da asar bu durum o ancak sokaktaki insanlari birbirine düsürürKaos müdürü @sokak sanati şuraya bir el atsana ya ben beceremedim bu işi bunlar birbirlerine daha sıkı bağlandılar
Senin neyinden korkacam la mikser@Bully korkar benden ama istersen açayım aralarını.
Kaan adam forumda düpedüz hakaret ediyor sen kim olarak tolerans gösteriyorsun. Az ağırlığını koru. Forumumuza laf getirme.
@sokak sanati ni da asar bu durum o ancak sokaktaki insanlari birbirine düsürür
Bende aynısını dedim bana tolerans güzel
Senin neyinden korkacam la mikser
Co-admin olarak tolerans gösteriyorum, emeklilere hesap vermiyoruz. 😉
Gerçekleri söylemeliyiz adam karizma mı karizma ama mallıkda varmı varİlk lafı @eskici söylemiş, sen ona katılır gibi olmuşsun ama yine de karizma falan demişsin sonuçta. En fazla yardım ve yataklığa girer seninkinden bir şey olmaz
KesssAğzını yırtarım yürüyen göbiş.(eskicinin lakabı bu.)
Halk ayaklanması istiyorsun sen sanırım..
Eskici ve hurda ucuz esprileri kanka takma..
Kesss
Yöneticilikten umudu kestin sanırım
Yok öyle bir seyPuan için tolerans gösteriliyor işte. İkimizinde gerçek yüzü bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?