Olsun sen yine de Acun ve survivor hakkında fazla ileri geri konuşma. Baksana @Bully İçerde'yi bile 2. plana attı survivor için![]()
Valla @eskici istediği gibi konuşabilir adam gibi adamdır çünkü kendisiOlsun sen yine de Acun ve survivor hakkında fazla ileri geri konuşma. Baksana @Bully İçerde'yi bile 2. plana attı survivor için![]()
GüldürdünValla @eskici istediği gibi konuşabilir adam gibi adamdır çünkü kendisiAma herkese bu toleransı tanımam tabii
![]()
Survivor hakkinda konusmam da Acun hakkinda konusurumOlsun sen yine de Acun ve survivor hakkında fazla ileri geri konuşma. Baksana @Bully İçerde'yi bile 2. plana attı survivor için![]()
Büyük adamsin beValla @eskici istediği gibi konuşabilir adam gibi adamdır çünkü kendisiAma herkese bu toleransı tanımam tabii
![]()
Valla @eskici istediği gibi konuşabilir adam gibi adamdır çünkü kendisiAma herkese bu toleransı tanımam tabii
![]()
Survivor hakkinda konusmam da Acun hakkinda konusurum
Büyük adamsin be![]()
Kaos müdürü @sokak sanati şuraya bir el atsana ya ben beceremedim bu işi bunlar birbirlerine daha sıkı bağlandılar![]()
Bende aynısını dedim bana tolerans güzelKaos müdürü @sokak sanati şuraya bir el atsana ya ben beceremedim bu işi bunlar birbirlerine daha sıkı bağlandılar![]()
@sokak sanati ni da asar bu durum o ancak sokaktaki insanlari birbirine düsürürKaos müdürü @sokak sanati şuraya bir el atsana ya ben beceremedim bu işi bunlar birbirlerine daha sıkı bağlandılar![]()
Senin neyinden korkacam la mikser@Bully korkar benden ama istersen açayım aralarını.
Kaan adam forumda düpedüz hakaret ediyor sen kim olarak tolerans gösteriyorsun. Az ağırlığını koru. Forumumuza laf getirme.![]()
@sokak sanati ni da asar bu durum o ancak sokaktaki insanlari birbirine düsürür![]()
Bende aynısını dedim bana tolerans güzel![]()
Senin neyinden korkacam la mikser
Co-admin olarak tolerans gösteriyorum, emeklilere hesap vermiyoruz. 😉
Gerçekleri söylemeliyiz adam karizma mı karizma ama mallıkda varmı varİlk lafı @eskici söylemiş, sen ona katılır gibi olmuşsun ama yine de karizma falan demişsin sonuçta. En fazla yardım ve yataklığa girer seninkinden bir şey olmaz![]()
KesssAğzını yırtarım yürüyen göbiş.(eskicinin lakabı bu.
)
Halk ayaklanması istiyorsun sen sanırım..
Eskici ve hurda ucuz esprileri kanka takma..
Kesss
Yöneticilikten umudu kestin sanırım![]()
Yok öyle bir seyPuan için tolerans gösteriliyor işte. İkimizinde gerçek yüzü bu..