Acun Ilıcalı Star Tv'ye Mi Transfer Oluyor?

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
Show Tv'de, "O ses Türkiye, Yetenek Sizsiniz ve Yok Böyle Dans" programlarının hem yapımcışlığını hem de sunuculuğunu yapan Acun Ilıcalı hangi kanalda görüldü?

Ünlü yapımcı Ilıcalı kısa bir süre önce Doğuş Grubu'nun satın aldığı Star TV binasına bir ziyarette bulundu. Bu ziyaret doğal olarak kulislerde de çeşitli dedikodulara yol açtı.

Ilıcalı'nın Star TV'yi ziyaret etmesi "yoksa transfer mi oluyor?" sorusunu gündeme getirdi.

acun-ilicali-hangi-kanalla-anlasti-130720110452241.jpg

acun show dan giderse show düşüşe geçer çünkü muhteşem yüzyılda gitti bi tek feriha ile pis yedili kalır ellerinde :)

Acun Ilıcalı, Star TV'yi satın alan kanala "Hayırlı olsun" demek amacıyla ziyaret etmiştir. Hemen bu olayı bilip bilmeden transfer haberlerine çeviriliyor ya işte orası biraz garip ve sinir bozucu. Show TV'de yakaladığı bu rahatlıkla hiçbir kanala gideceğini sanmıyorum. Star TV zaten birçok yayına sahip olacağından Acun Ilıcalı'ya ihtiyaç duyacağını sanmıyorum. Show TV'nin Acun Ilıcalı'ya ihtiyacı var bunu söylemek lazım oluşan bu tablo onu gösteriyor. Kısacası; Acun Ilıcalı, Star TV'ye ziyaret amaçlı gitmiştir.

Valla bnm için şu ilke geçerli beyazsız kanal d... acunsuz show tv olmaz... bu kişiler hayata renk katıyorlar ve dier hiçbir kanalda kendi kanallarında yaşadıkları başarıyı hiç yakalayamazlar.

Eğer Acun Ilıcalı, Star Tv'ye giderse Star Tv, en iyi 2.kanal bile olabilir. Ama gideceğini sanmıyorum .Çünkü yazın da böyle bir konu vardı. Yazın Acun, Star yada FOX'a geçecek deniyordu ama bir şey olmamıştı :)